Castelldefels
11/3/2024

17:05

Victòria de prestigi de l'AE Prat al camp del Castelldefels (1-3)

L'AE Prat buscava trencar la mala dinàmica dels dos darrers partits i va sortir molt centrat al partit d'ahir al camp del Castelldefels. Els jugadors de Miguel Motoso, això sí, van tenir un primer ensurt amb un xut de Fran Orellana després d'una pèrdua potablava que va poder aturar Pablo. A partir d'aquí domini absolut del Prat, amb ocasions per a Fernández i Pino. Els dos van estar molt a prop del gol, així com Padilla que no va arribar per ben poc a una perillosa centrada de 'Coro'. El Castelldefels només va inquietar la porteria de Pablo amb un xut de Kilian des del mig del camp que va picar al travesser. En l'última acció de la primera part, un servei de cantonada tret per Fernández de forma magistral, el va rematar amb el cap Peñalba al fons de la porteria. Amb 0 a 1 al marcador es va arribar al descans, amb premi merescut per un Prat que havia estat superior a Castelldefels en aquests primers 45 minuts.

A la represa, Lamelas va substituir a Yusef i va donar encara més 'punch' a l'atac potablava. El Prat, conscient dels errors en jornades anteriors, va buscar el segon amb força i el va trobar amb un gran xut de Lamelas qu va entrar per l'escaire. Un autèntic golàs, el tercer del gallec aquesta temporada, que posava distància al marcador amb el 0 a 2. Els de Miguel Motoso van controlar els instants després del gol però en una acció a pilota aturada l'àrbitre va xiular penal per mans d'un defensa pratenc. Faltaven cinc minuts pel final i Kilian no va fallar davant de Pablo. Semblava que tocaria patir per sumar els tres punts dels Canyars, però pràcticament en l'acció posterior, Gustavo que havia entrat al terreny de joc durant la segona part va enganxar un fort xut que va entrar enganxat al pal. D'aquesta manera, Gustavo feia el primer gol amb el primer equip potablava i que sentenciava l'enfrontament deixant al Prat amb tres punts més a la classificació, per un total de 36, i que torna a situar alsde Miguel Motoso a la zona alta de la classificació. Diumenge (12:30h) el conjunt pratenc rebrà al Sagnier al Centre d'Esports L'Hospitalet, segon classificat amb 50 punts.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Entrenador rival:
Miguel Motoso: "Ha sigut un partit amb molt ritme, però hem sigut dominants en la majoria dels minuts i hem tingut més ocasions del rival" "Estem contents perquè hem seguit el pla de partit establert i hem pogut treure els tres punts que eren molt importants"
Fitxa tècnica

AE Prat

Pablo, Valentín, Peñalba (Héctor Rodríguez 77'), Yusef (Lamelas 46'), Padilla (Izan Maldonado 77'), Fernández, 'Coro', Miki Puerto, Julen (Gustavo 71'), Ivan Torres, Pino (Ashot 58')

AE Prat

Antonell, Juanito (Salcedo 70'), Marimón, Alex Alba, Ruben, Kike Ramírez (Cano 62'), Acedo (Pablo Franco 62'), Fran Orellana, Blasco (Monir 70'), Kilian i Carlos Portero

Gols

0-1 minut 45 Peñalba; 0-2 minut 70 Lamelas; 1-2 minut 85 Kilian (p); 1-3 minut 87 Gustavo.