El Pgrat del Llobregat
22/4/2024

12:01

Empat agredolç de l'AE Prat contra el Reus Reddis (0-0)

Punt agredolç de l'AE Prat davant el Reus Reddis, després de l'empat 0 a 0 que van aconseguir ahir els de Miguel Motoso al Sagnier. El partit va començar amb domini dels locals i diversos intents per aproximar-se a la porteria del rival. Amb el pas dels minuts i veient que el Reus Reddis es defensava amb ordre, els potablava van perdre intensitat i clarividència en l'apartat ofensiu i això va fer que la primera part, acabés sense cap ocasió clara pel dos equips. A la represa, el Prat va sortir amb el mati guió que a l'inici i el Reus Reddis va tornar a repetir guió. Ordre defensiu, molt sacrifici i bloquejant totes les opcions que buscaven els pratencs. Amb el pas dels minuts i amb el desgast físic molt present a l'equip contrari, els potablava van intensificar encara més el seu domini i arribades. I aquest cop sí, trobant espais i arribant amb perill a la porteria de Verdejo. Primer Dani Molina va xutar al travesser a la sortida d'un còrner i poc abans del final va ser Alejandro Pino qui va estar molt a prop del gol. La seva rematada de cap però la va treure el porter visitant 'in-extremis' evitant el que hauria estat el gol de la victòria del Prat.

Amb aquest punt, els de Miguel Motoso continuen cinquens a la classificació amb 44 punts, un punt més que el Tona, dos més que L'Escala i 4 més que un grup d'equips que amb 4 jornades per disputar-se encara opten a aquesta posició al final de la lliga. A més, la derrota del Badalona a casa, fa que els potablava hagin retallat un punt respecte el quart classificat i ara estiguin a només tres dels escapulats. Amb la classificació així de comprimida, l'AE Prat afrontarà una jornada clau el proper dissabte (17h) visitant a la UE Tona, sisè classificat a només un punt dels de Motoso. A la primera volta, els dos equips van empatar (1-1) al Sagnier.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso "Partit molt disuptat on hem estat fidels a la nostra idea de joc. Estem entrenant molt bé i conscienciats d'on estem" "El Reus ha defensat molt bé i no ens ha deixat jugar còmodes a la primera part, però a la segona hem estat millors hem tingut pilotes al pal i ocasions però no hem pogut marcar"