El Prat del Llobregat
8/4/2024

10:41

Empat sense gols en un duel de la zona alta entre AE Prat i UE Vilassar

Regust agredolç de l'AE Prat després del partit d'ahir contra Vilassar (0-0), que ha suposat la tercera jornada sense guanyar dels potablava. Tot i així, els de Miguel Motoso es mantenen en cinquena posició amb 40 punts, empatats amb el Peralada que és sisè. El partit va ser dominat des del principi pels locals que van tenir les primeres aproximacions perilloses amb un Martín Lamelas molt actiu per banda dreta. Diferents serveis de cantonada van permetre al Prat posar a prova l'entramat defensiu dels maresmencs que es van mostrar molt sòlids. Els visitants també van avisar amb un xut de Montalbán que va tocar Pablo i vatreure sota pals Valentín quan ja es cantava el gol. A la recta final de la primera meitat els potablava van pitjar l'accelerador i van tenir dues ocasions molt clares. Primer en un xut de Sarsanedas que va rebutjar Baño com va poder i després en un altre xut de Julen que va treure el porter i el rebot li va caure a Héctor que amb tot a favor va xutar per sobre el travesser. Amb el 0 a 0 inicial es va arribar al descans.

A la represa, el partit va seguir la mateixa tònica. Motoso va donar entrada a Dani Molina per Miki Puerto i això encara va donar un punt més de vocació ofensiva a l'equip que va començar a arribar per la banda de 'Coro'. Només entrar, i coincidint amb l'equador de la segona part Ashot va tenir l'oportunitat més clara. La seva rematada d cap en boca de gol i amb tot a favor, la va enviar al cos de Baño que va evitar el gol. Pocs minuts després, un xut de Lamelas el va tornar a aturar Baño i en l'últim aproximació perillosa del Prat una passada de la mort de 'Coro' no va trobar rematador per la desesperació de tot el públic pratenc. El Vilassar va tenir també la seva opció de victòria en una última acció, amb xut d'Alhaji que va aturar Pablo. El porter potablava va tenir poc treball però e va tornar a resoldre a la perfecció. Amb aquest empat, l'AE Prat arriba als 40 punts i es manté cinquè a la classificació, just abans d'afrontar un desplaçament complicat al camp de la UE Rapitenca, rival que es troba en posicions de descens.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "Ha estat una pena perquè l'equip ha estat bé, ha creat ocasions i en general hem sigut superiors a un equip que té el Play Offs assegurat". "Hem d'aixecar els jugadors, aprofitar les ocasions clares que tenim, però estic content perquè l'equip ha tingut la seva identitat fins el final".