El Prat del Llobregat
3/3/2024

14:30

L'AE Prat cau a casa contra el Badalona quasi cinc mesos després (0-2)

Crua derrota de l'AE Prat a casa davant el Badalona (0-2) pràcticament cinc mesos després de l'últma ensopegada al Sagnier. Aquest cop, contra un rival que va mostrar màxima efectivitat i que va saber interpretar els espais i les males decision dels potablava alhora d'aturar les transicions del rival. El partit va ser de clar domini de l'AE Prat durant els primers 25 minuts de partit. Pino en un xut fregant el pal, Miguel Fernández en un xut llunyà que va picar al pal i Sarsanedas en una altra acció, van tenir el gol pels pratencs. En una pèrdua al mig del camp el Badalona va fer el 0 a 1 gràcies a l'encert de dos ex-potablava, Toni Larrosa i Adri Rivas que superava a Pablo després de rebre l'assitència del seu company. El gol va afectar als de Miguel Motoso que sense temps a recuperar-se van rebre el 0 a 2 pocs minuts després. De nou Larrosa en un altre contraatac es plantava davant Pablo i el superava amb un xut a mitja alçada. El partit podria haver canviat si en la darrera acció de la primera part, una centrada de Coro l'hagués aprofitat Padilla per posarl'1 a 2 però el davanter potablava no va tocar la pilota quan a la graderia ja es cantava el gol.

La segona part va començar amb dues males noticies. El canvi de Lamelas per Sarsanedas, amb problemes físics i un penal en contra per mans de Peñalba. Afortunadament Pablo va encertar el xut de Larrosa i va evitar el tercer del Badalona, deixant viu al Prat. Motoso ho va intentar des de la banqueta donant entrada a tota l'artilleria ofensiva però tot i les bones accions de Lamelas i Fernández el conjunt local no va poder fer l'1 a 2 que l'hauria ficat de ple en el partit. Al final, derrota per 0 a 2 davant un Badalona que ja havia superat als pratencs a la primera volta. Tot i seguir a la zona mitja-alta, el cert és que el Prat acumula dues derrotes seguides i ha d'intentar redreçar el rumb el més aviat possible. La pròxima oportunitat serà diumenge (12h) contra Castelldefels, en un partit que começarà a tenir l'etiqueta de final pels dos equips.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "L'equip ha estat molt bé en molts moments però sabíem els punts forts del Badalona i en aquest sentit no hem sabut llegir les seves transicions"
Entrenador rival:
Gerard Albadalejo: "Tot i el resultat ens segueix passant de tot i anem curts d'efectius per les lesions i per la impossibilitat de poder comptar amb jugadors del juvenil ja que estan centrats en la Copa del Rei"