AE Prat
La Rápita
15/4/2024

21:01

Un gol de Javi Garcia a l'fegit dona tres punts d'or a l'AE Prat al camp de la Rapitenca (1-2)

Amb la sort de cara que ha faltat en altres partits. L'AE Prat va guanyar in-extremis al camp de La Rapitenca (1-2) un partit que tenia guanyat a deu minuts pel final però que teia empatat a l'afegit. Un golàs de Javi Garcia, després d'una gran passada de Miki Puerto va significar l'1 a 2 definitiu i un esclat de bogeria entre jugadors i expedició pratenca. A la primera part, cap dels dos equips va tenir clares ocasions. Amb tot va ser el Prat el que va estar més a prop del gol, sobretot en un xut de Lamelas que va rebutjar com va poder el porter local i en una gran jugada personal de David Adan, que va treure una passada de la mort que va mirar d'aprofitar Sarsanedas. El xut del migcampista però, el va treure en última instància una cama d'un defensor rival. La Rapitenca per la seva banda poc va inquietar la porteria de Pablo més enllà d'alguna acció a pilota aturada.

A la segona part, i amb l'entrada d'Álvaro pel lesionat Lamelas, l'equip va tenir una mica més de 'punch' i sobretot va interpretar millor els moviments que havia de fer. Valentín en una rematada de cap va avisar i va ser el mateix Álvaro qui va obrir la llauna aprofitant una centrada de Dani Molina. Amb el 0 a 1 La Rapitenca va quedar tocada i elspotablava van tenir opcions de fer el segon. Mica en mica però, el rival va anar creixent i en una contra iniciada per Mousa va arribar l'empat, quan el mateix jugador va marcar a plaer una centrada des de la dreta. Amb 10 minuts per jugar-se i sense res a perdre per la necessitat a la classificació, els locals es van llençar a buscar la victòria i la van tenir a prop en dues jugades d'estratègia. Quan tot feia preveure que l'empat seria el resultat definitiu va arribar el gol de Javi Garcia, pràcticament a la darrera acció de partit, i que va fer embogir a tots els jugadors pratencs. Tres punts de vital importància per mantenir la cinquena posició a la clasficació, just abans de rebre aquest diumenge (12h) al Reus Reddis, en un altre duel directe entre dos equips que lluiten per aquest lloc final.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "Estic content per la victòria, crec que hem sigut superiors a la primera part i a la segona tot s'ha igualat després del nostre gol" "Porto setmanes dient que tots els jugadors són importants i que els que entren des de la banqueta han d'aportar i avui tots han estat molt bé"