Terrassa
26/2/2024

11:55

L'AE Prat cau 'in-extremis' al camp del San Cristobal vuit jornades després

Primera derrota del 2024 del'AE Prat al camp del San Cristóbal. Un partit que els de Miguel Motoso van controlar durant la primera meitat però que no van saber tancar quan ho tenien tot a favor per emportar-se els tres punts de Ca n'Angalada. Al descans es va arribar amb 0 a 0 al marcador i poques ocasions. Una doble intervenció de Pablo va evitar el gol dels locals mentre que els potablava van tenirel gol a les botes de Julen Álvarez i en l'última jugada de la primera part, quan una centrada de 'Coro' va picar al travesser iel rebot li va caure a Peñalba que no va poder rematar al fons de la porteria. Abans d'aquesta acció, els pratencs van demanar un penal sobre Sarsanedas que va semblar força clar. Amb 0 a 0 i equilibri en el joc es va arribar al descans.

A la segona, el Prat va mostra la seva millor versió en els primers quinze minuts. Fruit d'això, Padilla va assistir a Miguel Fernández i aquest des de la frontal, no va perdonar col·locant el 0 a 1 al marcador. Tercer gol de la temporada del migcampista potablava, convertint-se en el segon màxim golejador de l'equip. Tot i el intents dels locals, va ser de nou Miguel Fernández qui va tenir el segon en una ràpida contra que no va saber rematar. A manca de vint minuts, el San Cristóbal a la deseperada, va fer un pas endavant i el joc directe proposat pels de Cristian Garcia va crear problemes als de Motoso que no van ser prous contundents. A manca de sis minuts Cantí va controlar una centrada des de l'esquerra i va afussellar a Pablo per posar l'1 a 1 al marcador. Quan ja semblava que l'empat seria el resultat definitiu, en l'última acció del matx, Cantí va fer-se amb un rebot dins de l'àrea i de xut creuat va tornar a batre a Pablo i decantar el partit a favor dels locals. Amb aquesta derrota, la cinquena de la temporada, l'AE Prat trenca la bona dinàmica i es queda sense sumar punts a una classificació en la qual, es manté quart en posicions de Play Offs d'ascens, ja que la resta de resultats van afavorir als potablava. Aquest diumenge (12h) l'AE Prat rebrà al Badalona al Sagnier amb el repte de tornar al camí de la victòria i seguir en les primeres posicions de la classificació.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "Hem comès errors de concentració, errors de marques quan havíem de protegir el resultat. Som un equip jove i pot passar però hem de saber que el futbol també són questes accions" Miguel Motoso: "A la primera part ha sigut un partit igualat i el resultat de la mitja part és just. A la segona hem entrat bé, hem estat valents però després no hem estat capaços de donar continuïtat a la nostra proposta i no hem acabat bé el partit"