El Prat del Llobreat
17/3/2024

13:08

L'AE Prat enamora amb una victòria molt solvent contra L'Hospitalet (2-0)

Partit dels que fan afició. I victòria de prestigi davant el CE L'Hospitalet, d'una AE Prat que enamora a les prop de 700 persones que van venir al Sagnier a veure aquest derbi. Els potablava van haver d'aguantar els primers minuts del rival, que va sortir endollat i buscant avançar-se al marcador. Amb tot, els de Miguel Motoso van saber equilibrar el joc i tret d'un xut des de la frontal de Ton Alcover que va rebutjar Pablo, no va passar per masses accions de perill. Els pratencs, tampoc van arribar enexcés a la porteria riberenca tret d'un xut de falta de Miguel que va rebutjar Aliaga. Amb 0 a 0 imolta igualtat es va arribar al descans. Tot obert, entre dos equips que estaven demostrant el seu potencial.

A la represa, cap dels dos entrenadors va fer canvis. El partit es va desequilibrar ben aviat quan en una passada en llarg de Pablo, Lamelas va guanyar la partida a One i va creuar el seu xut davant la sortida d'Aliaga. Amb 1 a 0 al marcador, el Prat va saber controlar tots els intents d'un Hospitalet que va fer un pas endavant però sense arribar a crear perill a la porteria potablava. Un dels aspectes claus d'aquesta segona part, va ser l'entrada de jugadors des de la banqueta. Pino, Ashot, David Adan i sobretot Izan van ser decisius alhora d'assegurar la victòria dels de Motoso. Aquest últim va ser l'autor del 2 a 0 definitiu aprofitant una conta a l'últim minut i amb tot L'Hospitalet bolcat sobre la porteria pratenca. Si davant el Castelldefels, l'AE Prat va acabar amb cinc jugadors que la temporada passada jugaven al B sobre el terreny de joc, ahir van ser quatre (Peñalba, Yusef, Pino i Pablo). Una victòria de molt prestigi que permet als de Miguel Motoso seguir a la zona alta de la classificació i encadenar per segon cop a la temporada, dues victòries seguides. La propera jornada, el conjunt potablava visitarà el camp del Mollerussa (diumenge 12h) en un altre duel important en aquesta recta final de lliga.

No items found.
zona mixta
Nuestro entrenador:
Miguel Motoso: "Valoració molt positiva. Era un partit molt emocionant, un derbi i sempre és bonic jugar un partit contra L'Hospitalet que venia amb una situació molt bona a la classificació." Miguel Motoso: "A la segona part ens ha costat una mica més, perquè ells han fet un pas endavant però és cert que han arribat molt poc a la nostra porteria"