El Prat B perd la categoria i jugarà a Segona Catalana la pròxima temporada

Els de Pau Casassa van empatar (2-2) al camp del Morell i van caure a posicions de descens després de la victòria de El Catllar.

Una autèntica llàstima. Després de tota una temporada lluitant per assolir la permanència a la Primera Catalana, el Prat B no ho va poder aconseguir i va jugarà a Segona Catalana l'any que ve. La combinació de resultats (2-2) dels potablava al camp del Morell, unida a la victòria de El Catllar contra el Sarrià va provocar aquest descens que és un autèntic maldecap en la planificació esportiva per a la propera temporada. Ha estat un any amb dues parts molt marcades. La primera part de la temporada amb l'equip donant el seu nivell i demostrant que podia lluitar per les primeres posicions de la classificació i una segona part, en la qual s'han unit una sèrie de factors que van fer entrar l'equip en una dinàmica de la qual ha estat molt complicat sortir. L'ascens de jugadors com Plaza i Pino al primer equip, la marxa d'Aleix Manel o les lesions de jugadors clau com Plaza, Buyreu o l'última de David Jiménez han fet que el rendiment de l'equip s'hagi vist disminuit de forma important.

Tot i així des del club es confiava en poder assolir la permanència en aquest darrer partit al camp del cuer. Després d'una primera part igualada, el Morell va sortir millor a la segona part i es va avançar 2-0. Els potablava van tirar d'orgull i van aconseguir l'empat a la recta final del duel però no van tenir temps suficient per a aconseguir un tercer gol que hauria completat la remuntada i els hauria deixat a Primera Catalana. Aquest partit va ser el darrer d'Oriol Cruz, Dani Garcia i Luis Gómez com a jugadors del Prat B, però segur que aquest descens provoca canvis importants a la plantilla potablava. Ara és moment de reflexionar, veure què s'ha fet malament, modificar l'estratègia i tornar a fer un equip potent que pugui recuperar la categoria l'any que ve. En els propers dies s'han de començar a prendre les primeres decisions oficials al voltant del filial pratenc.