Laura Jiménez tanca una etapa de tres anys al Prat femní

En aquests tres anys ha aconseguit la creació de l'equip, l'ascens a Primera Catalana, un cinquè i un quart lloc més que meritoris en aquesta categoria.

El projecte de l'AE Prat femení no es pot entendre sense la figura de Laura Jiménez. Ella va ser l'encarregada de fundar l'equip i encetar una etapa exitosa de tres anys a la banqueta potablava. La 2021-2022, Laura Jiménez va començar de 0 la creació de l'Amateur A i ja aquella temporada va assolir l'ascens a Primera Catalana. Els altres dos projectes de l'entrenadora pratenca han servit per consolidar l'equip a aquesta categoria, sempre donant un pas més que a l'anterior. La 22-23 es va acabar en cinquena posició mentre que aquest any, l'equip potablava ha estat quart amb els mateixos punts que el tercer classificat. Ahir, després d'haver finalitzat la lliga el passat cap de setmana, Jiménez va anunciar a les xarxes socials la seva marxa, després de tres temporades defensant els colors de l'AE Prat femení.

En aquestes tres temporades, no només s'ha creat també un Amateur B sinó que s'ha consolidat la secció que actualment compta amb 9 equips femenins. Així doncs, amb la marxa de Laura Jiménez, el club haurà de fer un movment precís i de qualitat per a poder mantenir el nivell en aquests darrers anys. Sense anar més lluny, aquesta temporada, sinó hagués estat per una reforma de la normativa, el Prat femení hauria disputat gràcies al seu quart lloc la Copa Catalunya per primer cop des de la seva creació. Ara doncs, tocarà buscar el relleu de la Laura Jiménez que recordem, aquest any va estar nominada a millor entrenador/a de la ciutat a la Festa de l'Esport del Prat.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
14/6/2024
Notícies relacionades

Aleix Ruiz, Álex Sánchez i Biel Blanco. Coneix els tres fitxatges de l'AE Prat fins ara

La pretemporada de l'AE Prat, definida

Un mes exacte per a l'inici de la pretemporada

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci