El Prat femení goleja al Fonstanta en el darrer partit de la temporada (5-1)

Les noies de Laura Jiménez han acabat en quarta posició igualades amb el tercer classificat en un final de temporada molt bo

Final de temporada positiu per a l'equip femení de l'AE Prat. Les potablava afrontaven el darrer compromís de temporada davant el Fontsanta Fatjó ambel repte de guanyar per marxar amb un bon sabor de boca i perquè en cas de guanyar arribaven a la xifra de 57 punts, cosa que permetia a les noies de Laura Jiménez igualar al tercer lloc de la classificació al Calafell. I aquesta motivació va ser suficient com per sortir a per totes des del principi i deixar el partit sentenciat al descans (3-0). Un resultat que va permetre a les pratenques tenir tranquil·litat durant la segona meitat, en la qual es van viure moments emotius i de felicitat per saber que tot i alguns problemes a principi de temporada han completat una molt bona feina en el segon any de l'equip a Primera Catalana. El 5 a 1 final, demostra un altre dels aspectes que ha tingut l'equip aquest any, una ambició molt alta per superar adversitats i seguir buscant sempre el punt de millora necessari per arribar a ser molt competitives en una categoria molt exigent.

Aquesta setmana tocarà desconnectar i començar a pensar en el futur indvidual de les jugadores i en el col·lectiu de l'equip. Victor Sambola, el director esportiu de la parcel·la femenina, haurà d'analitzar i treure conclusions per començar a planificar l'AE Prat femení de la temporada 24-25. Després de veure el creixement i el rendiment d'aquest any, és evident que toca fer un pas més i per tant, l'objectiu marcat per inciar la propera campanya no serà un altre que el d'intentar assolir l'ascens a Preferent i lluitar per tant, per les primeres posicions de la classificació des del principi.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
11/6/2024
Notícies relacionades

Aleix Ruiz, Álex Sánchez i Biel Blanco. Coneix els tres fitxatges de l'AE Prat fins ara

La pretemporada de l'AE Prat, definida

Un mes exacte per a l'inici de la pretemporada

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci