Gestions del carnet de soci


RENOVACIÓ DE SÒCIA O NOU SOCI


ALTA DE NOVA SÒCIA O NOU SOCI


SOL.LICITAR LA BAIXA DE SÒCIA O SOCI 


 
Estimada sòcia i estimat soci,
 
Després de viure aquests darrers mesos de tanta incertesa i amb la situació tan complicada que encara estem vivint, l'AE Prat està treballant per poder oferir una temporada 20-21 amb la normalitat més gran possible.

Us volem agrair en nom de tota la directiva a totes les sòcies i socis per la vostra confiança i el vostre suport durant tota la temporada passada.

Des del club estem en contacte amb l'Ajuntament de la Ciutat i amb altes institucions per poder oferir els partits de la temporada vinent oberts al públic.

És per això que mitjançant aquest comunicat volem informar sobre els Carnets de la temporada, ja que així donem per començada la campanya de socis.

Com que la temporada passada no va poder ser finaitzada per culpa de la Pandèmia, creiem just bonificar a tots aquells socis que ja estaven donats d'alta.

Al nostre web, hem habilitat una secció de socis per a la gestió online per aquesta temporada.

 

Com donar-me d'alta o renovar el meu abonament:

Totes aquelles sòcies i socis de la temporada passada amb pagament domiciliat que no notifiquin al Club la seva baixa, rebran els pròxims dies el cobrament per la renovació del seu carnet.

 
- RENOVACIÓ DE SÒCIA o SOCI
Aquelles sòcies o aquells socis que no tinguin el seu pagament domiciliat i volguin renovar el seu carnet, cal omplir el següent formulari. Una vegada omplert, li tornarem un correu amb els passos que ha de fer. 
 
RENOVACIÓ DE SÒCIA O SOCI 

 
- ALTA NOVA SÒCIA o SOCI
Aquelles persones que volen fer-se sòcia o soci per primera vegada, cal que omplin el següent formulari. 
 
ALTA DE NOVA SÒCIA O NOU SOCI
 

- BAIXA DE SÒCIA o SOCI
Per comunicar la vostra baixa podeu fer-ho omplint el següent formulari:
 
SOL.LICITAR LA BAIXA
 
 


GESTIÓ DE FORMA PRESENCIAL

I per aquelles persones que volen fer la gestió de forma presencial, l'horari de les oficines del club, estarán obertes al públic, de dilluns a divendres, de 19:30h a 21:00h. i hauran de mantenir en tot moment el protocol establert de seguretat.

 
Moltes gràcies per la vostra confiança i suport. Mes que mai necessitem a tota la família Potablava unida.


 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat