[Futbol base] Segona sessió d'entrenament especial pel futbol base

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Futbol base] Segona sessió d'entrenament especial pel futbol base

Aquesta tarda, ha estat el torn dels alevins i prebenjamins, qui han pogut gaudir de la sessió especial d'entrenament, dirigits pels jugadors del primer equip, on els joves han gaudit molt i on han pogut conèixer de primera mà, algunes de les tècniques utilitzades pels jugadors del primer equip.

Aquesta tarda, els jugadors dels prebenjamins i alevins, han gaudit de la sessió especial d'entrenament impartit pels jugadors del primer equip, que estava prevista realitzar-se el passat dilluns, i que a causa de la forta pluja ens va obligar a traslladar-lo al dia d'avui. Una sessió en la qual els promeses i del benjamins ja van poder gaudir el passat dimarts sobre la gespa del Sagnier.

En la sessió d'avui, els joves jugadors del prebenjamí i aleví, han rebut una sessió especial on els jugadors del primer equip li han explicat les tècniques més habituals i utilitzades.

Aprofitant aquesta notícia, volem agrair als jugadors i cos tècnic del primer equip, per la seva col·laboració amb el futbol base de la nostra entitat.

A continuació us deixem algunes de les fotografies de la sessió d'avui.


 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat