[Futbol base] Rubén Pérez renova una temporada més al capdavant del Juvenil A potablava

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Futbol base] Rubén Pérez renova una temporada més al capdavant del Juvenil A potablava

En les darreres hores s’ha fet oficial la renovació de Rubén Pérez a la banqueta del Juvenil A de l’AE Prat

L’Associació Esportiva Prat i Rubén Pérez han arribat a un acord per la renovació del contracte del tècnic del Juvenil A per la propera temporada. L’entrenador porta al club des de l’estiu de 2017, quan va començar el seu periple al Municipal Sagnier.

Des d’aleshores, Rubén va aconseguir un meritori ascens a Lliga Nacional a la temporada 2018-19, després d’intentar-ho sense èxit la temporada anterior. Aquest curs, tot i lluitar en cada partit per assolir l’objectiu, l’equip va arribar a la aturada actual en zona de descens. La decisió de la FCF de no realitzar descensos, permetrà als nois de Rubén Pérez demostrar que estan totalment capacitats per a lluitar una temporada més a Lliga Nacional.

Rubén Pérez: “Ens quedem amb un sabor de boca agredolç després d’aconseguir l’objectiu fora del camp. Hem de realitzar autocrítica, ja que tot i haver lluitat sempre per l’objectiu, mai vam ser el que ens vam proposar a principi de temporada”.

“D’altra banda, estic molt feliç de sumar la meva quarta temporada al club, el qual ja considero com la meva casa. Vull agrair a la directiva i la coordinació la confiança en la meva persona. Tinc moltes ganes d’aprofitar aquesta nova oportunitat i consolidar el club a Lliga Nacional”.
 
Foto: Federico Hete.