[Futbol base] Rubén Pérez: "No volem quedar-nos només amb el resultat, volem gaudir i fer gaudir l'afició"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Futbol base] Rubén Pérez:

Entrevistem Rubén Pérez, entrenador del Juvenil A de l’AE Prat. El tècnic ens parla de les primeres sensacions de l'equip i dels objectius que té en aquesta temporada. 

Després de perdre l’oportunitat d’ascens a Nacional el curs passat en la darrera jornada, com es presenta el curs actual pel juvenil A potablava?

Aquest any tenim com a objectiu tornar a estar a prop, però volem a nivell global gaudir una mica més. No volem estar tan ficats en aquesta pressió ja que afecta massa. És un aspecte que volem millorar i polir amb comparació al curs passat.

Ha canviat molt la plantilla amb respecte a l’any passat?

Sí, ha canviat bastant perquè han marxat molts jugadors que acabaven etapa juvenil. La part bona és que la base d’aquest any ja estava al juvenil A. Els deu jugadors que quedaven en etapa de juvenil han renovat, fet molt important per poder crear la nova plantilla. Després s’ha apostat per gent de la casa i per algun reforç per acabar de confeccionar l’equip. En comparació al curs passat, és un equip diferent. La temporada passada l’equip era molt físic, amb més potencial a pilota aturada. En canvi, aquest curs és un equip que vol iniciar des de darrere, que intenta tenir més la possessió de la pilota.

Quina valoració fa del grup en el que es troba el Prat aquesta temporada?

En les dues primeres jornades de lliga cap equip havia guanyat els dos partits. Això parla de la igualtat del grup on ens trobem. Hi haurà cinc o sis equips que lluitaran per les posicions de privilegi fins les darreres jornades, lloc on esperem trobar-nos nosaltres.

Com hem comentat amb anterioritat, la temporada passada l’ascens va escapar-se en l’última jornada, tot i no ser un objectiu real a principi de curs. Aquesta campanya és aquest el gran objectiu de l’equip?

Estem treballant al Prat, a l’igual que l’Hospitalet o altres equips intentes ascendir, però seguim estant a la tercera categoria de juvenils. És a dir, a l’hora de formar una plantilla no vols tot el que desitjaries. El nostre objectiu real és arribar a les darreres cinc jornades amb opcions de lluitar per l’ascens, però volem treure’ns cap tipus de pressió que el curs passat vam notar en excés.

Un bon numero de jugadors que van estar el curs passat amb vostè al juvenil A formen part de la plantilla del filial. Què sent al veure com progressen els futbolistes que ha entrenat?

El nostre objectiu és que els jugadors que acaben l’etapa juvenil continuïn escalant equips dins el club i que vagin tocant categories d’amateur i més altes si pot ser. Alguns han donat el salt al filial, altres han anat entrenant amb el primer equip. Aquest ha de ser el camí a seguir en un Juvenil A d’un Prat.

Per últim, quin equip veurà la gent si s’apropa al Sagnier per veure els partits del Juvenil A del Prat? En què es caracteritza aquest conjunt?

La nostra idea és totalment contrària a la del curs passat. Es veurà un equip que intenta jugar la pilota molt més, que intenta gaudir, que intenta tenir la possessió el major temps possible per ficar l’equip rival al seu camp. No volem quedar-nos només amb el resultat, hem de mirar una mica més enllà. Volem gaudir i fer gaudir l’afició que vingui al Sagnier,  que de ben segur a més de gaudir serem un equip que pot estar ben amunt.

Entrevista: Oscar Yeste

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat