[Futbol base] Presentació del futbol base de la temporada 2019-20

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Futbol base] Presentació del futbol base de la temporada 2019-20

El proper divendres 1 de novembre, el club pratenc portarà a terme -a les instal·lacions Municipal Sagnier- la presentació oficial del seu futbol formatiu per la temporada d’enguany. L’acte començarà a les 10:30h. i l’entrada serà totalment de franc. Us hi esperem a tots i totes!

El proper 1 de novembre, a partir de les 10:30h. del matí a les nostres instal·lacions Municipal Sagnier, l’Associació Esportiva Prat portarà a terme la seva presentació oficial del futbol base, on hi seran presentats un total de 26 equips i més de 400 jugadors que composen el futbol formatiu de la nostra entitat.

A més, en la mateixa presentació es podran comprar els anuaris de la temporada 2019-20. Aquí us deixem més informació. 
L’entrada serà totalment de franc, i des del club, animem a tothom que hi vulgui s’apropi al Municipal Sagnier per assistir a l’acte i compartir aquest moment especial amb tots els jugadors, i integrants de la parcel·la tècnica. Estem segurs que tots junts, gaudirem d’un gran matí i ens ho passarem d’allò més bé.