Fundació. Laura Jiménez dirigirà la coordinació del futbol femení

Fundació. Laura Jiménez dirigirà la coordinació del futbol femení
Laura Jiménez ha sigut l'escollida per liderar el primer projecte de la Fundació AE Prat. La professional serà l'encarregada de la construcció de l'equip femení de la nova entitat. El nou projecte suposa un repte apassionant per la coordinadora, ja que serà la pedra angular de tota la secció femenina i haurà d'establir les bases d'aquest grup


Tenim notícies de la Fundació AE Prat que ja comencen a escalfar motors. La primera incorporació a l'equip gestor de la secció femenina és la Laura Jiménez.

 

Laura Jiménez junt al president de la Fundació Miguel Ángel Narvaez

 

La barcelonina treballarà al costat de la direcció de l'entitat, aportant la visió que li dona la seva experiència com a jugadora de preferent, jugant a clubs com la Fundació Hospitalet Atlètic i al Centre d'Esports Hospitalet, entre altres.


Així doncs, el club pratenc aposta fermament per la capacitat de la Laura com a coordinadora per treballar amb l'objectiu de crear un grup humà fiable, competitiu i amb ganes de guanyar.


Esperem que aquesta sigui la primera temporada de moltes a la Fundació potablava.


Molta sort Laura! 


Laura Jiménez:

“Estic molt contenta de formar part d'aquest nou projecte de besant femenina, que és una aposta de present el fer que l'esport femení creixi de la mà d'una fundació, de la mà d'una gent que aposta per fer les coses bé des d'un principi.

Us convido a acompanyar-nos a formar part amb nosaltres des del principi i a ajudar-nos i recolzar-nos en tots els partits i esdeveniments que puguem dur a terme”
Data de publicació: 08-06-2021