Victòria per seguir sumant jornades invicte

L’AE Prat guanya per 0-3 al Can Tries i suma ja la novena jornada consecutiva sense perdre i s’afiança en la tercera posició abans del trascendental duel que d’aquí dues setmanes tindrà contra el Calafell.

L’AE Prat va tornar de Viladecavalls com ho porta fent en tot el que portem de 2024: amb victòria. La d’aquesta jornada es va cuinar a foc lent, però en tot moment el conjunt potablava va ser superior a un Can Tries que en el tram inicial del partit no es sentia còmode sobre el terreny de joc. Això ho va aprofitar el conjunt de Laura Jiménez al minut 20, quan un cop de cap d’Ari es va col·lar a la porteria local després de que Miriam Navarro no calculés bé la trajectoria de l’esfèrica. Amb el 0-1, la intensitat pratenca va baixar una mica i això ho van aprofitar les rivals per generar perill, però en les dues arribades més clares del Can Tries van topar amb una Faustina inspirada que va permetre que el seu equip arribés al descans amb victòria parcial. A la represa, El Prat va agafar distància en el partit quan en els primers 10 minuts de joc va fer el 0-2, obra de Lola Tena després d’un mà a mà amb la portera rival. Durant els següents minuts, les potablava es van fer amb el control de la pilota i no van permetre al rival tenir ocasions clares, que ja van veure les seves esperances de treure alguna cosa en el minut 82, quan Lola Tena va fer el seu doblet des del punt de penal i col·locant el 0-3 definitiu en el lluminós. Amb aquesta victòria, l’AE Prat es col·loca provisionalment tercer amb 39 punts, 2 punts més que el Calafell, que aquesta setmana no ha jugat per incompareixença del rival i, previsiblement, sumarà els tres punts un cop la FCF avali el no presentat del Verdú-Vall del Corb. El proper compromís de lliga de les potablaves serà, precisament, contra el Calafell, on treure els tres punts serà crucial per afiançar aquesta tercera posició. Serà el 7 d’abril a dos quarts d’una al Julio Méndez.

Article de:
Gabriel Corominas
Data publicació:
25/3/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació