Un mes exacte per a l'inici de la pretemporada

El 29 de juliol és la data fixada per a l'inici de la pretemporada, a l'espera de conèixer el sorteig dels Històrics del proper dimarts.

En un mes, la pilota tornarà a roda al Municipal Sagnier. El 29 de juliol és la data fixada pel cos tècnic de l'AE Prat per a iniciar la pretemporada 24-25. Un començament que es podria avançar uns dies, al divendres 26 de juliol depenent del sorteig dels Històrics que es farà el proper dimarts dia 2. Si els potablava cauen en el primer o segon grup, que jugaran el 29 i 30 de juliol, llavors s'avançaria la pretemporada. Si pel contrari en el sorteig, els de Miguel Motoso juguen el dimecres 31 o el dijous dia 1, la datat per iniciar els entrenaments es mantindria. Així doncs, tots molt atents al sorteig del Torneig Històrics del dimarts que ve, al Museu Olímpic de l'Esport a Barcelona i amb la presència de representació de l'AE Prat.

Els potablava tindran cinc setmanes per a preparar-se per a l'inici de lliga ja que laFederació Espanyola de Futbol va confirmar ahir que la 3a RFEF començarà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre. El final de lliga està marcat per l'11 de maig i posteriorment es jugaran sis setmanes més entre aquells equips que s'hagin classificat pel Play Offs d'ascens. Un format, que tot i les crítiques que ha rebut en les últimes setmanes de moment, no canvia. El que també va confirmar la Federació Espanyola de Futbol és que a partir d'aquesta mateixa temporada, els clubs podran tenir un total de 25 fitxes cadascú, ampliant en tres les que es podien tenir fins ara (22).

D'aquestes 25 fitxes que es podran tenir la temporada 24-25, l'AE Prat ja en té 14 de completades. Així doncs, abans de començar el mes de juliol, el conjunt potablava ja té el 70% de la plantilla tancada a l'espera d'alguna renovació més i els fitxatges que han de donar un plus a l'equip. De moment, la plantilla de Miguel Motoso està formada pels següents jugadors:

Porters

Pablo Romero

Aleix Ruiz (Horta)

Defenses

David Adan

Héctor Rodríguez

'Coro'

Migcampistes

Dani Molina

Pol Moles

Miguel Fernández

Alejandro Pino

Gustavo Reinke

Ferran Sarsanedas

Davanters

Plaza

Javi Garcia

Martín Lamelas

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
28/6/2024
Notícies relacionades

Aleix Ruiz, Álex Sánchez i Biel Blanco. Coneix els tres fitxatges de l'AE Prat fins ara

La pretemporada de l'AE Prat, definida

Victor Sambola es converteix en el nou entrenador de l'AE Prat femení

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci