Un mal inici deixa sense victòria a l'AE Prat a Vilafranca (1-1)

El conjunt de Miguel Motoso va sortir desconnectat i va encaixar el gol. Per sort amb l'empat els potablava van reaccionar i van fer mèrits per assolir la victòria a la segona part.

Mal regust de boca el que ha deixat l'empat de l'AE Prat al camp del FC Vilafranca (1-1). Bàsicament perquè el partit va tenir dues parts molt diferenciades. Una fins el minut 30, on els locals van fer el gol, obra de David Toro, i van estavellar dues pilotes a la fusta que haurien deixat el partit sentenciat en cas d'entrar. A partir del gol d'Ivan Torres a la sortida d'un còrner a la mitja hora de joc, el duel va canviar com un mitjó i els potablava van ser els clars dominadors de l'enfrontament. Tant és així que ja abans del descans, els pratencs van tenir bones opcions per avançar-se. El domini però, va ser aclaparador a la segona meitat en la qual Adri Rojas no va haver de fer cap intervenció de mèrit, mentre que Varo, el porter dels penedesencs, es va convertir en el millor jugador del rival.

Un xut de Miguel Fernández, molt semblant al que va donar la victòria a Girona, va fer lluir el porter del Vilafranca. Isaac Padilla també va estar molt a prop del gol en un parell d'accions i fins i tot Coro va tenir dues ocasions molt clares a la recta final que haurien donat el triomf al Prat. Amb tot, el conjunt potablava no va poder sumar els tres punts, però com a mínim segueix mantenint la bona dinàmica amb un empat en un camp complicat i on fins ara havien puntuat pocs equips. Amb aquest 1-1 els de Motoso segueixen a la zona mitja-alta de la classificació a només dos punts de la zona de Play Offs d'ascens. El proper rival de l'AE Prat serà aquest diumenge (12h) al camp de la Montanyesa. Un rival que fins fa dos dies estava a la zona de Play Offs però que ha encaixat tres derrotes seguides, que els ha fet sortir de la zona de privilegi. En el partit de la primera volta, el d'estrena de la lliga disputat al Sagnier, els de Motos es van imposar per 1-0 amb gol de Miki Puerto a la segona part.