Tercera victòria consecutiva per acabar la primera volta en quarta posició

L’AE Prat guanya al Fontsanta-Fatjó “B” (2-3) en un duel clau de la zona alta de la classificació i acaba la primera volta en quarta posició amb 26 punts. El conjunt potablava ja no tornarà a jugar competició domèstica fins al 17/18 de febrer.

L’AE Prat completa el seu tourmalet de partits d’aquest mes de gener amb ple de victòries després de guanyar a Hospitalet, Andorra i Fontsanta-Fatjó “B”, demostrant haver tornat de vacances en un estat de forma òptim. L’últim triomf va ser contra el conjunt groc en un enfrontament on les potablava van dominar l’encontre en tot moment. No obstant això, el primer ensurt se’l van endur les visitants quan en el minut 23 un mal refús d’Aida es va estavellar en el travesser de la seva porteria i el rebot posterior no el va engaltar bé Chaves a porta buida. Va perdonar el Fontsanta, però no El Prat al minut 34. Aida, de cap a la sortida d’un còrner, va inaugurar el marcador. Aquesta diana va donar una avantatge a les visitants que ja no perdrien més, però que van haver de suar en la segona part.

A la represa, el conjunt de Laura Jiménez va tenir sota el control el matx, però també va saber patir. Kone, al minut 49, va fer una aturada de molt mèrit a Del Olmo en un mà a mà entre davantera i portera. Els següents minuts ja van ser clarament potablaves, més encara quan en el minut 74 Ari va marcar el 0-2 en una contra. Al 79, però, les locals es ficarien de nou en el partit amb el gol de Rizo a la sortida d’un còrner, però un penal comès sobre Gabi al minut 82 li va valer al Prat per tornar a posar terra de per mig amb el gol de Luci des dels onze metres. Ja en el temps afegit, una cessió molt rigurosa del Prat li va valer al quadre groc per maquillar el resultat amb el gol d’Alba, però no va evitar que El Prat sumès la tercera victòria consecutiva en lliga. Un triomf que li permet acabar la primera volta en quarta posició a només un punt del tercer lloc de la taula.

Ara les potablaves tindran dues setmanes de descans, ja que la propera jornada, tot i ser la que dóna el tret de sortida a la segona volta, el quadre pratenc no jugarà perquè el calendari marca que haurien d’enfrontar-se al Morell (equip retirat) i la setmana del 10/11 de febrer la Primera Catalana s’atura per descans. Per tant, el proper duel potablava serà el 17 o 18 de febrer a casa contra el Pardinyes, en un horari encara per definir.

Article de:
Gabriel Corominas
Data publicació:
29/1/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació