Superats des del primer moment (2-0)

L'AE Prat encaixa la segona derrota de la temporada al camp del Can Vidalet (2-0). Els de Miguel Motoso es van veure superats en tot moment, per un rival que va sortir més endollat.

L'AE Prat no va fer un bon partit ahir al Municipal El Molí d'Esplugues contra el Can Vidalet. Un rival de Lliga Èlit i que en aquesta ocasió va superar des de l'inici del partit als potablava. El cansament acumulat pel desgast fet 48 hores abans al camp del Cerdanyola tampoc va ajudar davant un rival, que debutava a la pretemporada i que es va mostrar més sencer en aquest aspecte. Així, els primers minuts van ser amb domini local, pressionant la sortida del Prat i arribant amb perill a la portera de Mujika que va respondre amb dues grans intervencions. Res va poder fer el porter potablava per evitar el gol del Can Vidalet en una jugada per l'esquerra que va rematar Roger al fons de la porteria. Era l'equador de la primera meitat i amb el gol, l'AE Prat va despertar i va començar a arribar a la porteria visitant tot i que sense cap acció clara de perill a destacar.

A la represa, Motoso va donar entrada a Ashot des de l'inici i la imatge de l'equip va ser una altra molt diferent. Els pratencs van crear ocasions de gol com un xut al travesser de Padilla i dues centrades en línia de gol del mateix Ashot i Lamelas que no van trobar rematador. I quan millor estaven els de Motoso, en una acció aïllada va arribar el segon del Can Vidalet, aquest cop a la sortida d'un còrner. El gol va fer mal als potablava ja que només quedaven 20 minuts pel final però tot i així el nostre equip no ho va deixar d'intentar fins el final. Héctor de cap en una falta treta per Miguel Fernández va marcar però l'àrbitre, molt discutit en totes les acciones, el va anul·lar per suposat fora de joc. També Ashot va tenir el gol a les seves botes però el seu xut va trobar la resposta del porter del Can Vidalet que va rebutjar amb els punys. Derrota per aprendre dels errors i que ha de servir per seguir amb el procés de creixement de l'equip. Al final del partit, el tècnic de l'AE Prat, Miguel Motoso va ser clar. "No podem estar contents amb la primera part que hem fet. No perquè no ens hagin sortit les coses sinó perquè hem renunciat a fer el que volem i l'actitud no ha estat l'adequada", va assegurar el tècnic pratenc més satisfet amb la millora de l'equip a la segona part. Aquesta setmana l'equip no tindrà cap partit entre setmana, tot i que dissabte i diumenge tindrà un doble compromís. Dissabte (19h) al Sagnier contra el Viladecans de Lliga Èlit i diumenge a la mateixa, prova de nivell al camp del Terrassa de la Segona RFEF.