Primera derrota del primer equip femení

El primer equip femení juga el seu primer partit de la temporada

Aquest passat dissabte, les jugadores de Laura Jiménez van jugar el seu primer partit de lliga contra el Pardinyes, en camp rival. Un contrincant de nivell que venia de perdre de categoria la temporada passada 22/23.

El partit començava amb un domini de pilota clar per part del primer equip femení. Tant es així que la primera ocasió del partit arriba al minut 18, una falta a favor prop de l'àrea que és xutada per una de les nostres capitanes Emma, que no aconsegueix pujar al marcador.Tan sols un minut després d'aquesta ocasió clara, el rival té un córner a favor que aconsegueix pujar al marcador després d'un rebot del Pardinyes.

El rival va aprofitar el moment de caos del primer equip per marcar el 2-0 al minut 20 del partit, en un error defensiu.Amb un 2-0 al marcador les nostres jugadores volien tornar a tenir el control del joc, aconseguint tenir algunes ocasions clares sense poder sentenciar cap. En el minut 40, el rival marca el 3-0.

La segona part comença amb un ritme més frenètic, el nostre primer equip femení té el control total del partit imposant el seu joc al rival. Tant és així que en el minut 47, Aida marca de cap en una jugada assajada de córner sentenciant el 3-1. Marcant el primer gol de la temporada de les potablaves.

La segona meitat del partit un domini total de les potablavaves, mantenint el resultat i tenint diverses ocasions clares de gol sense poder arribar a sentenciar cap.

Acabava el partit amb un 3-1 en el marcador. Un partit penalitzat per alguns erros defensius en la primera part del partit.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
18/9/2023
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació