Presentació del nou projecte esportiu

Ahir es va celebrar la presentació del nou projecte esportiu del club al Teatre Modern, del Prat de Llobregat.

L'objectiu d'aquesta trobada era explicar a les famílies del club, als jugadors/es, als formadors/es, quin és el present i futur projecte esportiu, de què es tracta i quins seran els seus beneficis en un futur, ajudant i acompanyant als jugadors del club a convertir-se en jugadors universals capaços de controlar la presa de decisions autònomes en el terreny de joc.

Va donar la benvinguda a l'inici de la presentació el nostre director general, Guillem Río, que va donar pas al  president de l'entitat i vicepresident de la FCF, Luis Quiñero; que va agrair la participació de les famílies en el dia a dia del club i la seva assistència a la presentació. Seguidament, va pujar a l'escenari el vicepresident Xavier Vilajoana que va realitzar una introducció del que ens explicarien posteriorment.

Després d'aquestes intervencions, començava la presentació del nou projecte esportiu. Jose Moreno la iniciava verbalitzant el perquè dels canvis de paradigmes i presentant, i donant la paraula, als nostres col·laboradors i guies en la implantació d'aquesta nova metodologia.

Xavier Damunt i Marc Quintana, cofundadors de ForeFront football, explicaven als presents en la presentació, la nova metodologia, el camí a seguir, els sues beneficis i l'objectiu final; beneficiós per al club i per als nostres jugadors.


Des del club agraïm la presència de tots els que vau poder acompanyar-nos en la presentació; patrocinadors, autoritats, formadors i formadores, i famílies. Estem molt contents i molt emocionats de poder iniciar aquest canvi i ens omple el pit d'orgull poder-ho fer al vostre costat.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
14/2/2023
Notícies relacionades

AE Prat X Logik Clinic

Nil Llop realitza el servei d'honor del partit

Premis Ciutat del Prat

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci