Presentació de la nova web

Renovació de la pàgina web

El dijous dia 10 es va fer la presentació de la nova pàgina web.

Van acudir a l'acta  persones vinculades al club, com a directius, socis, patrocinadors i premsa.

Guillem Rio Romero, director general de l'AE Prat, va ser l'encarregat de presentar i explicar el funcionament de la nova web, a la que podem trobar; cròniques, tant del primer equip masculí com del femení, la història del club, com aconseguir entrades, informació dels equips del futbol formatiu i continguts diversos.
https://www.aeprat.com/

Dintre del procés de renovació de l'entitat, aquest projecte serveix com un dels primers pasos per renovar una família potablava que creix dia a dia.

També hi ha un apartat per abonar-se on tens diferents formes d'associar-te al club.

La primera és el carnet d'abonat, el qual et permet entrar a tots els partits tant del primer equip masculí com femení i del filial. Després pots tenir el carnet de soci abonat el qual et permet tot l'anterior amb la possibilitat d'accedir a la zona coberta de les graderies. D'altra banda, està el carnet de soci VIP, amb accés a tot el comentat i amb l'oportunitat de poder convidar a 4 persones durant la lliga. Finalment, però no menys important, el carnet infantil, perquè els més petits puguin gaudir dels partits del primer equip tant masculí com femení.

La pàgina web és una eina que ens permetrà informar de tot el succeït relacionat amb el club i mantenir a tots els aficionats de l'AE Prat informats.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
25/11/2022
Notícies relacionades

Grans victòries del nostre futbol base en un cap de setmana força positiu

Prat B i Juvenil A empaten els seus partits però no trenquen la mala dinàmica

Resultats del cap de setmana al futbol base potablava

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci