Prat B i Juvenil A empaten els seus partits però no trenquen la mala dinàmica

Els dos van empatar (1-1) els seus partits contra Sitges i Calafell respectivament

El Prat B no va poder trencar la mala dinàmica però com a mínim va aturar la ratxa de dues derrotes seguides que acumulava a la Primera Catalana. Els de Pau Casassa s'enfrontaven al Sitges i el rival va sortir a per totes conscient del mal moment dels potablava. De fet, els del Garraf es van avançar al minut 2 i aquest cop el van acusar els pratencs que no van reaccionar fins a l'equador de la primera part. Poc a poc van dominar i sotmetre al rival i Victor Gallego va empatar just abans de la mitja hora. A la segona part, tots dos equips van sortir a buscar el triomf però cap ho va aconseguir tot i que el Prat va fer molts més mèrits i va estar molt a prop, com per exempe en el pal de Sama o altres ocasions molt clares. Tot i jugar amb un jugador menys, el conjunt potablava hova seguir intentant fins el final com ho demostren les dues clares ocasions que van tenir al temps de descompte. Tot i que no va poder sumar els tres punts, com a mínim el conjunt de Casassa va treure un punt per seguir sumant a la classificació. Aquest cap de setmana el Prat B visita un dels camps més complicats de la catgoria com és el Municipal d'Ascó, davant un rival que es troba en un gran moment de forma.

Per la seva banda el Juvenil A no coneix encara la victòria al 2024 però com a mínim va poder treure un punt del camp del Calafell. Un partit que els d'Héctor Rodríguez van dominar en tot moment però que no van rebre el premi del gol fins a l'equador de la segona part, quan Rayan va posar el 0 a 1. Quan semblava que els tres punts tornarien al Prat i que el conjunt potablava trencaria la mala dinàmica, una errada en sortida de pilota va permetre al rival empatar a manca de tres minuts pel final. Aquest punt però, trenca la ratxa de derrotes i deixa fora del descens als potablava a la Lliga Preferent. El proper partit del Juvenil A serà clau ja que reben dissabte (17h) al Sagnier al Marianao Poblet, un rival directe ara mateix i que es troba en posicions de descens.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
20/2/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació