Pòquer de gols en el debut al Sagnier

L'AE Prat guanya (4-2) a l'EC Granollers i mostra una progressió evident en els dos partits del cap de setmana. El dissabte els de Miquel Motoso van empatar (2-2) al camp del Rubí. En els dos partits, els jugadors del filial han tingut un gran protagonisme.

Primera victòria de la pretemporada de l'AE Prat. Els potablava van remuntar el gol inicial del Granollers de falta i van assolir el triomf (4-2) en el debut dels pratencs al Sagnier. Unes 200 persones van gaudir de l'estrena i del bon joc dels de Miquel Motoso que van mostrar una progressió clara en el joc respecte a l'estrena contra L'Hospitalet. Com diem, els del Vallès Oriental es van avançar en el marcador però Gustavo Reinke amb un fort xut des de dins de l'àrea i Dani Molina aprofitant una passada de Pau Caresia van capgirar el resultat al descans. A destacar que tant Reinke com Alejandro Pino del filial van ser titulars ahir i van tenir una actuació molt destacada. A la segona part, una gran acció individual d'Izan Maldonado va posar el 3 a 1 a l'electrònic però un penal per mans de Sergio Paz va permetre al Granollers tornar a posar-se al partit a manca d'un quart d'hora pel final. Ja dins dels últims 10 minuts, Álex Plaza va signar el gol de la tarda. L'ex-jugador de l'Europa juvenil va entrar dins de l'àrea, va trepitjar la pilota, se la canviar de peu i amb l'esquerra va clavar la pilota a l'escaire, aixecant al públic dels seus sients. Al final del partit Miquel Motoso destacava la progressió de l'equip. "Vull destacar la intencionalitat que han tingut els jugadors en els dos partits del cap de setmana. No s'amaguen, volen la pilota, dominar i això és una cosa que és molt important pel nostre estil de joc", va manifestar el tècnic de Badalona. Per la seva banda Izan Maldonado que també va marcar dissabte a Rubí es mostrava content per ajudar l'equip. "Sempre es bo i dona confiança. Estem bé, treballant per seguir millorant el que queda", va reconèixer el davanter pratenc.

Dissabte, els potablava van empatar (2-2) al camp del Rubí, un rival que com el Granollers ahir jugarà a Lliga Èlit la propera temporada. Izan Maldonado i Alejandro Pino, jugador del filial, van ser els golejadors d'aquest enfrontament que ja va mostrar una millora en el joc, confirmada davant el Granollers en el duel d'ahir. La plantilla tindrà dos dies de descans i tornarà a la feina dimecres, just abans de visitar dijous el CF Cerdanyola, un rival de 2a RFEF i que serà un bon exàmen pels jugadors de Motoso. La cita a Fontetes, serà a les 19h. La setmana es tancarà amb un altre duel de pretemporada, en aquest cas dissabte, visitant (19h) el Can Vidalet de Lliga Èlit.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
14/8/2023
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació