Pòker de gols contra la Grama en el millor partit de la temporada (4-1)

L'AE Prat supera la Funació Grama en una remuntada que fa vibrar el Municipal Sagnier i torna a situar els potablava en posicions de Play Offs

El millor partit de la temporada. L'AE Prat va fer un gran partit i fins i tot hauria pogut guanyar per major diferència a un rival, la Fundació Grama, que tot i avançar-se al marcador es va veure superada en tot moment pes homes de Miguel Motoso. Els potabava van sortir molt ficats i de seguida van tenir les primeres aproximacions. Julen amb un xut a la creueta i Lamelas en una rematada que va treure un jugador quan ja es cantava el gol van tenir l'oportunitat d'avançar l'AE Prat. El rival va tenir una bona opció a les botes d'Aliou però no va poder rematar gràcies a la bona acció defensiva de Valentín. En canvi sí que van encertar en una rematada de cap d'Omar després d'una falta lateral i que va superar Pablo, que ahir va tornar a defensar la porteria pratenca. Amb el 0-1 la Fundació Grama va tenir cinc minuts on va deixar tocat l'AE Prat fins que a manca de 7minuts pel final, una acció personal de Lamelas la va acabar ell mateix amb l'empat superant a Sergio per baix. Els potabava fins i tot haurien pogut marxar per davant al marcador si Izan, poc després del gol hagués encertat a superar a Sergio en l'ú contra ú.

A la represa els primers deu minuts van ser força igualats i sense ocasions clares però a partir d'aquí el Prat va tornar a ser el gran dominador. L'entrada poc després d'Ashot va ser clau ja que pràcticament a la primera pilota que va tocar l'armeni va superar amb una preciosa vaselina al porter de la Grama posant el 2-1 al marcador. Aquest gol va donar ales als de Motoso que van tenir una ocasió claríssima de Fernández que sol davant Sergio va veure com aquest tornava a evitar el gol. El 3 a 1 de la tranquil·litat va arribar a la sortida d'un còrner executat pel mateix Fernández i rematat per Valentín que feia el primer gol amb la samarreta del Prat. Amb la Fundació Grama totalment trencada el Prat no va deixar de buscar la porteria contrària. El tècnic Miguel Motoso va fer debutar a la recta final a Jordi Boyreu del filial, demostrant la clara aposta del club pels jugadors de la base. Just abans de l'afegit, Ivan Torres va tornar a tenir el gol però de nou Sergio va evitar-ho. El porter dels colomencs no va poder fer res en una última acció en la qual Sarsanedas es va plantar davant seu i el va superar a mitja altura per posar el 4 a 1 definitiu. Una victòria que deixa al Prat en quarta posició (llocs de Play Offs d'ascens), amb 33 punts i amb dos de marge respecte el Reus que és el sisè classificat. El proper diumenge (12h) els de Miguel Motoso buscaran refermar aquestes posicions, al camp del San Cristobal de Terrassa, un rival que aquesta jornada ha entrat en posicions de descens.