Oferta de treball a l'àrea de rendiment de l'AE Prat

La persona escollida farà de preparador físic del Prat B i suport del primer equip

L'AE Prat busca una persona que s'incorpori a l'àrea de rendiment de l'AE Prat. En aquest rol haurà de supervisar, controlar i millorar el rendiment dels jugadors, mitjançant diferents tasques puntuals i també proporcionar suport al primer equip i col·laborar amb l'àrea EHE en projectes i reunions.

Puntualment també haurà de crear perfils potencials d'alguns jugadors del Prat B, realitzar activacions pre-partit i donar suport durant els partits del Prat B.

Haurà de supervisar, jugadors lesionats i el seu estat, controlar i fer un estudi periòdic de la càrrega de treball dels jugadors juvenils, observar sessions i partits per donar suport als entrenadors i monitoritzar els jugadors i finalment també haurà de participaren les reunions mensuals dels diferents staffs.

La duració del contracte és d'una temporada i les persones interessades només han d'enviar un mail amb el seu CV i una breu explicació de la seva experiència i motivació a baladasoleralex@gmail.com

Article de:
AE Prat
Data publicació:
27/6/2024
Notícies relacionades

Aleix Ruiz, Álex Sánchez i Biel Blanco. Coneix els tres fitxatges de l'AE Prat fins ara

La pretemporada de l'AE Prat, definida

Un mes exacte per a l'inici de la pretemporada

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci