L'AE Prat tanca el 2023 amb un empat polèmica contra la UE Tona

L'àrbitre del partit va anul·lar un gol a Peñalba, que hauria suposat la victòria potablava, al darrer minut dels temps reglamentari en veure falta en la seva rematada de cap

Un gol anul·lat per un suposada de Tomás Peñalba en la seva rematada de cap, va deixar a l'AE Prat sense victòria en el darrer partit del 2.023. El central va pujar a rematar un servei de cantonada en el darrer minut del temps reglamentari i ho va aconseguir, amb la mala sort que l'àrbitre a través del seu assistent va interpretar que hi havia falta del jugador potablava i va anul.lar el gol que havia fet embogir el Sagnier. Tot i les protestes de jugadors, cos tècnic i aficionats, el resultat ja no es va moure i el darrer partit de l'any va acabar amb (1-1) al marcador. Els locals es van avançar amb un gol d'Izan Maldonado, el primer en lliga de l'extrem, a l'equador de la segona meitat. El Tona va aconseguir igualar a manca d'onze minuts pel final després d'una gran jugada individual de Pius Quer. El duel entre dos equips que lluitaran per la zona alta, va ser dominat pels pratencs que amb una mica més d'encert haurien sumat una victòria important per enganxar-se de forma definitiva a la zona de Play Offs d'ascens.

A la primera part, Dani Molina va enviar un potent xut al travesser. Izan va fer lluir Aroca en un xut sec des de la frontal i una passada de la mort de Coro després d'una jugada col·lectiva no va trobar les botes d'Ashot per molt poc. Els visitants només van avisar en una acció de Dídac Serra que va enviar a còrner de forma molt encertada Adri Rojas. El Tona va millorar a la segona part va arribar de forma constants a la porteria potablava. De tota manera, van ser els de Miguel Motoso qui es van avançar al marcador en una gran passada de Dani Molina que va aprofitar Izan per batre al porter osonenc per sota les cames. El mateix Izan va tenir el segon en una acció força semblant que aquest cop sí, Aroca va enviar a còrner. A poc més de deu minuts pel final va arribar l'empat dels visitants i fins i tot el Tona hauria pogut assolir la victòria però la rematada de cap d'Adrià Casanovas va sortir fregant el pal. A l'última acció del temps reglamentari va arribar la ja comentada acció polèmica amb el gol anul·lat de Peñalba que va deixar un mal regust de boca als jugadors locals, que un cop més van ser superiors i van sotmetre a un rival de la zona de Play Offs. Amb tot, l'empat deixa l'AE Prat amb 20 punts, en setena posició a quatre de la cinquena plaça. Els de Motoso ja no tornaran ajugar fins als 2.024 quan visitaran al Girona 'B' (7 de gener). Amb tot l'equip pratenc continuarà entrenant aquests dies i aquest dijous (20h) jugarà un amistós al Sagnier contra la Unió Atlètica Horat de Lliga Èlit.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
19/12/2023
Notícies relacionades

L'AE Prat afronta l'anada dels Play Offs, amb màxim il·lusió i respecte pel rival

L'AE Prat femení visita un Terrassa que lluita per la permanència a la categoria