L'AE Prat guanya a casa en un bon partit i ja és a Play Offs

Els potablava superen (2-0) al Peralada en un partit que han dominat i només han patit a l'inici de la segona part. Amb aquest triomf, els de Miguel Motoso se situen cinquens, just en l'úlima plaça del Play Offs d'ascens.

L'AE Prat ha guanyat el tercer partit de la temporada a casa i aquest cop sí, ho ha fet convencent amb un triomf de prestigi (2-0) davant el Peralada. El conjunt potablava arribava a la cita conscient que en cas de victòria podien entrar a Play Offs i així ha estat gràcies a la resta de resultats de la jornada. Aquest cop, els de Miguel Motoso han sortit molt concentrats i intensos i pràcticament sense temps a deixar que el Peralada es posicionés al camp, ha arribat el primer go del partit obra de Coro. Cavalcada per l'esquerra, marxa per velocitat de tots els rivals i sorprèn al porter rival amb un xut creuat per sota les cames. Amb el gol, els pratencs encara han tingut més confiança i seguretat en el joc. Izan, Dani Molina en dues ocasions i David Adán haurien pogut fer el segon abans del descans que hauria sentenciat l'enfrontament. El Peralada només ha arribat a la porteria del Prat amb un xut de Ferri, que ha aturat sense problemes Adri Rojas.

La sortida de vestidors però, no ha estat la millor i això ha fet que el Peralada hagi anat creixent dins del camp. De nou Ferri amb un xut creuat que ha fregat el pal ha tingut la millor ocasió visitant. Els ampordanesos han intensificat el seu domini i no ha estat fins a l'equador de la segona part quan el Prat ha tornat a equilibrar forces. En una falta lateral, Sarsanedas ha rematat de cap però Jona ha rebutjat i Peñalba ha marcat el 2-0 però igual que el dia del Tona, el central potablava ha vist com li anul·laven el gol, en aquest cas per fora de joc. Cinc minuts més tard, aquest cop sí Peñalba de cap ha aprofitat una centrada de Miki Puerto per fer el 2 a 0 a sis minuts del final que ha donat tranquil·litat a tot el Sagnier a la recta final. Amb aquest resultat, els de Miguel Motoso sumen 29 punts, dos més que els rivals directes i se situen cinquens, a un del quart que és el Vilassar i a tres del tercer que és el Tona. La propera jornada, els pratencs vistaran diumenge (12h) el Pobla de Mafumet, un rival que es troba en un gran estat de forma i que a la primera volta ja va derrotar als potablava al Sagnier (1-2).