L'AE Prat femení sense opcions davant el FC Barcelona 'C'

Les noies de Laura Giménez van caure de forma contundent (1-9) contra el FC Barcelona 'C' però segueixen mantenint opcions d'acabar terceres.

Derrota de les que fan mal. L'AE Prat femení no va tenir opcions davant el líder de la Primera Catalana. Les potablava s'enfrontaven al FC Barcelona C amb el repte de competir i vendre cara la derrota però als 20 minuts de començar el partit, aquest ja estava sentenciat. I és que el líder no va venir al Julio Méndez a passar l'estona. Amb una Mart Fernández molt inspirada (3 gols a la primera part), les blaugrana van seguir buscant porteria contrària i del 0 a 4 dels primers vint minuts es va passar a l'1 a 6 del descans. Només un penal favorable a les pratenques va permetre a Ángela Barroso, marcar el gol de l'hono de les potablava. A la segona part, el matx sí que va estar més competit. A la recta final i ja amb les de Laura Jiménez pensant en els propers compromisos i desconnectant de l'enfrontament, el FC Barcelona 'C' ho va aprofitar per fer tres gols més i deixar el marcador en el 1 a 9 definitiu.

Per sort els resultats de la resta de rivals van acompanyar. El Pardinyes ha tret la quarta posició a les potablava però amb només un punt més que les nostres jugadores. El Calafell que podia haver-se escapat a sis punts amb 9 en joc va empatar a casa contra el Terrassa, el proper rival del Prat femení, i això deixa a les de Calafell amb només quatre punts que les de Laura Jiménez. Pitjor li van anar les coses al Cambrils que en cas de victòria hauria superat també a les potablava però que va perdre a casa contra l'Andorra. Així doncs, a manca de tres jornades pel final, les pratenques són cinquenes a la Primera Catalana, a un punt de la quarta posició i a quatre de la tercera, que continua sent l'objectiu final en aquest tram de lliga. Aquest diumenge, el Prat femení visitarà el Terrassa, un dels equips que lluita per la permanència a la categoria en un partit que es presenta força complicat per a les jugadores potablava.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
14/5/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació