L'AE Prat es queda amb la mel als llavis davant L'Escala

Un gol de penal dels gironins al 89 va posar l'empat a 1 definitiu que deixava al conjunt potablava fora de les posicions de Play Offs.

Partit disputat al Sagnier amb més de 600 persones que van voler donar suport a l'equip en un partit que podria haver deixat els de Miguel Motoso en posicions de Play Offs d'ascens. I l'equip va respondre d'entrada amb una bona primera part. De fet només començar, l'àrbitre va xiular un fora de joc dubtós a Pino que havia batut al porter Nacho. El Prat va seguir buscant porteria contrària i el mateix Pino va tenir el gol molt a prop en una centrada de Coro que no va arribar per ben poc. Abans del descans dues acciones més. Un xut d'Izan que sortia molt a prop de la porteria de L'Escala i la jugada del penal. Cavalcada del mateix Coro per banda esquerra i just quan es disposava a xutar, un defensa rival el va fer caure. El penal el va transformar amb molta seguretat un Miguel Fernández que d'aquesta manera feia el seu segon gol consecutiu. Amb 1-0 al marcador i aquestes bones sensaciones s'arribava al descans d'un partit totalment controlat pel conjunt potablava.

A la represa però, el partit va canviar com un mitjó. L'Escala sense fer res va controlar millor els atacs dels pratencs i tot i no inquietar la porteria defensada per Adri Rojas s'apropava amb certa regularitat a la frontal de l'àrea. De tota manera les millors ocasions van ser locals. Primer Lamelas en una acció individual va veure com el seu xut tocava en un defensa i el porter amb la punta dels dits l'enviava a còrner. La més clara però, va ser per Izan que va tenir una triple ocasió amb dos xuts a boca de gol al cos del porter i amb un tercer intent on va treure la rematada a Peñalba que entrava de cara només per empènyer la pilota. I com se sol dir, quan perdones ho acabes pagant. I així va ser. Pràcticament en l'última acció del partit, Valentín va fer penal sobre Pimentel i Xumetra des dels onze metres no va fallar enganyant a Adri i posant l'1 a 1 definitiu. Una autèntica llàstima ja que en cas de victòria els potablava hauren entrat a Play Offs. Unes posicions que ara tenen a dos punts, just abans de tancar la primea volta aquest diumenge (12h) al camp del Vilafranca.