L’AE Prat enceta la campanya de socis més ambiciosa

L’AE Prat afronta amb molta il·lusió la campanya de socis 23-24, que començarà el proper dimarts 1 d’agost.

#TornoAmbTu #VuelvoContigo és el lema escollit per aquesta temporada, en la qual el club volapropar-se a la gent i a la ciutat i seguir amb el seu creixement a tots els nivells.

Per aquesta campanya, l’AE Prat rebaixa el preu dels seus carnets, 50€ el d’abonat, 150€ el de soci i 250€ el de soci VIP i mantindrà el carnet infantil per a menors de 16 anys a 15€. L’objectiudels #potablava és superar els 600 abonats de la temporada 22-23.

Com a novetats aquest any els socis o aficionats que vulguin renovar o donar-se d’alta hopodran fer de forma molt senzilla a través de la pàgina web del club i gràcies a un acord amb laplataforma Compra tu entrada, que a més també permetrà un accés més ràpid i àgil en elspartits de casa gràcies a un codi QR que apareixerà a tots els carnets. A banda d’aquestsistema, les renovacions i altes també es podrán fer de forma presencial a les oficines del club,al Sagnier els dimarts i els dijous de 17h a 20h . A més el club també ha preparat diferentspromocions durant la campanya de socis i tots els que renovin el carnet tindran un 20% dedescompte. Tanmateix, aquells socis que en portin un de nou obtindran algún producte demerxandatge del club.

Per últim el club, coincidint amb l’inici de la pretemporada, convida a tots els potablava a veniral camp, el proper dissabte dia 3 de setembre al partit de presentació del primer equip contraL'Hospitalet. D’aquesta manera, el club vol aprofitar aquest dia perquè els socis i aficionatspuguin venir a renovar o donar-se d’alta de soci i comprar el merxandatge del club.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
31/7/2023
Notícies relacionades

Aleix Ruiz, Álex Sánchez i Biel Blanco. Coneix els tres fitxatges de l'AE Prat fins ara

La pretemporada de l'AE Prat, definida

Un mes exacte per a l'inici de la pretemporada

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci