L’AE Prat continua sense perdre en aquesta segona volta

El conjunt de Laura Jiménez suma la vuitena jornada consecutiva sense perdre després d’imposar-se al Cambrils (2-0) en un matx on les potablaves van ser clarament superiors. Amb un partit menys que Calafell, estan a la quarta plaça a només un punt del conjunt calafellenc.

Era una jornada important per l’AE Prat i les potablaves ho sabien. El duel contra el Cambrils al Julio Méndez arribava més igualat que mai i una victòria pratenca era clau per donar un cop sobre la taula davant d’un rival directe. En el còmput global del partit, el conjunt local va ser clarament superior i van assetjar constantment la porteria rival, deixant sense opcions al quadre visitant. Ja en les primeres de canvi, al minut 5, Valen va inaugurar el marcador en un mà a mà amb Irene. L’1-0 feia justicia pel que s’estava veient en el terreny de joc i el bon moment potablava va quedar encara més evident amb el 2-0 de Lola Tena al minut 30, amb un bon xut des de fora l’àrea. Durant el final del primer període, el Cambrils es va veure impotent i apenes van posar a prova a Nora. Amb el 2-0, curt pel que s’havia vist durant els primers 45 minuts, es va arribar al descans. A la represa, tot i no haver gols, la dinàmica no va variar respecte el primer temps. La possessió i les ocasions eren pel conjunt potablava i van gaudir de diverses ocasions per fer el tercer gol. Durant aquests instants, El Prat va controlar l’esfèrica amb calma i arribant a l’àrea rival amb perill per les bandes, però en aquesta ocasió l’encert no era el mateix que a la primera part. Però degut al bon treball defensiu i a les poques arribades del conjunt del Baix Camp en el segon temps, en cap moment va perillar la victòria potablava i van acabar sumant 3 punts d’or que les deixa amb 36, a només un punt de la tercera plaça amb un partit menys respecte el Calafell. La propera jornada serà l’última abans de l’aturada de Setmana Santa i es jugarà diumenge a les quatre de la tarda contra el Can Trias, penúltim a la classificació amb només 10 punts.

Article de:
Gabriel Corominas
Data publicació:
19/3/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació