L'AE Prat conquereix Olot amb un gran partit (0-1)

Els de Miguel Motoso superen el líder amb un partit molt seriós i encadenant la tercera jornada sense encaixar

Gran partit de l'AE Prat a Olot. Tot i que els de la Garrotxa van sortir forts i van tenir dues ocasions clares a l'inici, el cert és que mica en mica els potablava van anar controlant el 'tempo' del joc. A mesura que passaven els minuts, els pratencs s'apropaven amb perill i van tenir dues bones opcions per marcar. La primera en una centrada de Dani Molina que no va trobar rematador i la segona en una gran combinació col·lectiva que va acabar amb un xut de Sarsanedas que va tapar 'in-extremis' un defensa local quan ja es cantava el gol. L'última acció de la primera part va ser un xut de falta de Dani Molina que va intentar sorprendre sense èxit al porter Batalla. L'única mala noticia d'aquesta primera part sense gols va ser la lesió del migcampista Miki Puerto que va notar unes molèsties als isquiotibials i va ser substituit per Yusef abans d'anar cap els vestidors.

A la represa, el guió va ser molt semblant. Un Olot que va sortir fort i que va topar amb Aitor Mujika. El porter potablava va estar molt encertat i decisiu en dues ocasions molt clares dels de Pedro Dólera. El Prat va aguantar amb el 0 a 0 i mica en mica va anar creixent. Els jugadors que van entrar des de la banqueta van donar aire l'equip i van ser els protagonistes de les millors ocasiones pratenques a la recta final. L'expulsió per doble groga d'Urri va fer que el Prat veiés una gran oportunitat d'anar a pel partit i així ho va fer. Primer en un xut de Miguel Fernández que va sortir fregant el pal després de tocar en un defensa. El mateix Fernández va posar una gran pilota en un servei de cantonada que Padilla amb tot a favor va enviar per sobre el travesser. Quan ja semblava que el partit acabaria amb empat a 0, una diagonal de Martín Lamelas, que tornava de lesió, va acabar amb el 0 a 1 gràcies a un gran xut sec que va superar Batalla. Amb aquesta victòria l'AE Prat es consolida a la zona mitja-alta de la classificació. És novè amb 15 punts, empatat amb el setè i a només un punt del cinquè que jugaria els Play Offs d'ascens. Els de Motoso sumen 8 dels últims 12 punts i encadenen 4 jornades sense perdre. El proper repte dels potablava els portarà novament fora de casa, en aquest cas al camp de la Unió Esportiva Vilassar, una de les sorpreses de la temporada, diumenge (17h).

Article de:
AE Prat
Data publicació:
14/11/2023
Notícies relacionades

L'AE Prat afronta l'anada dels Play Offs, amb màxim il·lusió i respecte pel rival

L'AE Prat femení visita un Terrassa que lluita per la permanència a la categoria