La nova metodologia de treball de l'AE Prat comença a donar els seus fruits

Fins a cinc equips del futbol base van aconseguir l'ascens la temporada passada.

La implantació de la nova metodologia de treball de l'AE Prat, que es porta aplicant des de l'inici de la temporada 22-23, ha començat a donar els seus fruits. Un total de cinc equips han assolit l'ascens de categoria, però més enllà de tot això, el més important és que aquesta nova forma de treballar al futbol base tant masculí com femení, ha evidenciat clars símptomes de millora en tots els nostres equips tant en l'àmbit tècnic com tàctic.

El fet que tots ells segueixin una mateixa línia de treball també ha facilitat l'adaptació en aquells casos en els quals s'ha hagut de combinar diferents equips. De la mateixa manera, la feina dels coordinadors amb els membres de cada cos tècnic també ha estat unificada facilitant la tasca de tots ells i treballant els mateixos conceptes i valors.

A conseqüència d'aquesta nova metodologia de treball, aquesta temporada 23-24 l'AE Prat tindrà quatre equips de futbol 7 a les màximes categories. La utilització d'aquesta metodologia també ha ajudat i fomentat la permanència d'alguns dels nostres equips en categories altes, així com el nostre Juvenil A que ha assolit la permanència en categoria Preferent.

Desitgem que aquesta implantació metodològica ajudi a cadascun dels nostres equips a assolir les màximes categories en un futur pròxim i prometedor.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
4/8/2023
Notícies relacionades

Grans victòries del nostre futbol base en un cap de setmana força positiu

Prat B i Juvenil A empaten els seus partits però no trenquen la mala dinàmica

Resultats del cap de setmana al futbol base potablava

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci