La guia potablava a Peralada

Ets potablava i aniràs aquest diumenge a veure el partit entre el CF Peralada i l'AE Prat? Et deixem algunes curiositats, informacions o llocs a visitar de la ciutat de Peralada.

Peralada: Ciutat de 1974 habitants, dins de la comarcar de l'Alt Empordà. El 68,8% de la població censada són residents, mentre que el 12,4% son estrangers.

Població Activa: El 35% de la població que es troba en edat de treballar, ho fa en sector primari, majoritàriament a la ramaderia i agricultura.

Personalitats destacades: Josep Serra i Bonal, va ser fundador de la Cobla Principal de Peralada que a finals del segle XIX i principis del XX va arribar a col·laborar de forma activa amb l'Orfeó Català.

Futbolistes destacats: David Bigas (19/06/94), jugador nascut a Peralada que es troba actualment a les files de la UE Olot i que per tant, serà rival de l'AE Prat aquesta temporada.

Llocs a visitar: Els potablava que vagin a Peralada i tinguin temps poden visitar el Museu del Castell de Peralada, el Claustre Romànic de Sant Domènech, la Fundació Gala - Salvador Dalí o si són més aventurers poden passar una estona al Casino de Peralada o bé al Túnel del Vent (Windoor Really)

Restauració a Peralada: Si sou amants del menjar, abans o després del partit, a Peralada teniu una oferta molt variada. Restaurant Cal Sagristà, la Cova del Peix o el Restaurant del Castell de Peralada.

Ara ja no teniu excusa per agafar el cotxe o qualsevol altre mitjà de transport i acompanyar l'equip en aquest primer desplaçament de la temporada a Peralada.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
15/9/2023
Notícies relacionades

Primera derrota del primer equip femení

Bones sensacions amb el Prat B i el Juvenil A

Els primers 3 punts fora de casa

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci