Juvenil A i Prat B sotmeten al seu rival i sumen dues victòries de prestigi

Juvenil A i Prat B sumen dues victòries importants

El Juvenil A arribava a la cita al camp del Cornellà, amb molt bones sensacions del primer partit, però amb falta de gol i disposat a fer un partit de tu a tu i anar per la victòria.

Els d'Héctor Rodriguez venien de sumar un punt a casa contra Castelldefels. Ràpidament es va veure que el conjunt potablava buscava sumar 3 punts de la millor manera possible. Un premi que va arribar gràcies a un gol de Chiki. Amb els potablava per davant al marcador, els d'Hèctor Rodríguez van mostrar personalitat i talent i sobretot un saber fer amb pilota i sense que els va permetre sumar la primera victòria de la temporada a Preferent, que els situa a la zona alta de la classificació.

Per altra banda, el Prat B com és habitual i com hem anat veient durant la pretemporada i la primera jornada de lliga, va sortir a sotmetre el rival amb un domini clar del joc d'ubicació des del minut u, exemplificant de forma clara, el treball que vol implantar la nova metodologia del club.

Primer partit al Sagnier de la temporada i primer victòria, va ser així com ho va decidir Plaza, qui amb dos gols de molta qualitat, un a la primera part i un a la segona, un amb la dreta i un amb l'esquerra posava el 2-0 a l'electrònic del Sagnier.

Un Sant Idelfons sotmès a la possessió potablava no trobava la forma de retallar distàncies fins que a la recta final i gràcies a un penal, posava el 2-1 al marcador. Tot i el patiment en els darrers minuts, els de Pau Casassa sumaven el 6 de 6 per posar-se líders en solitari de la Primera Catalana