Inici de lliga complicat per l'AE Prat femení

Les noies de Laura Jiménez visiten demà el Pardinyes (17h) amb el repte de començar la Primera Catalana amb un bon resultat

L'equip femení de l'AE Prat debuta demà (17h) a la Primera Catalana, visitant el camp de Pardinyes de Lleida. Un rival que ve de perdre la categoria la temporada anterior i que és una bona pedra de toc per a les potablava. Les noies de Laura Jiménez que comptarà amb 16 jugadores per afrontar aquest compromís, viatjaran amb la il·lusió de poder treure un bon resultat. "Aquest ésl'objectiu, crec que ho aconseguirem perquè estem fent un bon treball", ha afirmat l'entrenadora pratenca. A l'espera de poder tancar la plantilla en els propers dies, i després de començar la pretemporada un pèl més tard del normal, la feina que han fet durant la pretemporada ha estat molt bona.

Un dels fets que ha ajudat a les potablava és que el partit de la primera jornada que les havia d'afrontar al Morell es va suspendre per manca de jugadores del conjunt tarragoní. Això ha donat una setmana més de pretemporada a les noies de l'AE Prat, per poder acoblar millor les peces. "Sabem que és un procés llarg i que ens caldrà temps però sóc optimista i crec que les jugadores estan treballant molt bé per agafar les idees i la nova metodologia el més aviat possible", ha reconegut Laura Jiménez. Així doncs, l'equip femení potablava afronta demà el seu debut a la Primera Catalana amb l'objectiu de treure un resultat positiu del camp del Pardinyes i demostrar a tothom que poden fer grans coses a la categoria.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
14/9/2023
Notícies relacionades

Primera derrota del primer equip femení

Bones sensacions amb el Prat B i el Juvenil A

Els primers 3 punts fora de casa

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci