Els primers 3 punts fora de casa

Segona victòria consecutiva dels potablaves

Dos gols d'Ashot després de la mitja part donen la segona victòria consecutiva dels potablaves i ja són 6 punts de 6 en aquest inici de lliga. Els visitants van mostrar un gran nivell d'entrega durant tot el partit i en especial durant la segona meitat.

Gran debut com a visitants de l'AE Prat a la 3a RFEF. Els potablava es van imposar (1-2) al Peralada. Un partit que es va decantar gràcies a dos gols amb el cap del nostre davanter Ashot. El partit va començar amb molta incertesa per part dels dos equips, la gespa natural en mal estat feia que fos una mica difícil imposar el joc d'ubicació que treballa la metodologia de l'AEPrat i que en qualsevol circumstància i terreny de joc  es vol implantar. La primera part transcorria i eren poques les ocasions que generaven els dos equips, algunes arribades per la banda dreta per part de Martin Lamelas eren les ocasions més clares fins al moment.

Abans del descans el Prat marxava no del tot satisfet amb la seva actuació durant aquesta primera meitat

A l'inici de la segona part, Ashot que acabava d'entrar substituin Padilla es convertiria en el gran protagonista del partit ja que a la primera pilota que tocava l'enviava de cap a la xarxa.

L'equip estava millor que mai, amb bones accions tècniques, grans combinacions entre ells i domini de la pilota. No va ser del tot eficient, ja que en els següents compassos del partit, els locals després d'una acció individual i una passada al darrere, era Júnior qui igualava el marcador 10 minuts després del gol potablava.

El partit seguia amb el domini de l'AE Prat, algunes ocasions clares de Miki Puerto amb tirs llunyans feien que cada vegada s'apropessin més al gol. L'entrada dels homes de la banqueta va ser important i va ser així com Julen, amb una centrada a l'àrea directament al segon pal donava una gran assistència a Ashot que per segona vegada consecutiva posava l'1-2 amb una gran rematada de cap al minut 70. Durant els últims 20 minuts, tant els locals com els visitants van tenir ocasions clares com per fer variar el resultat però finalment, els potablaves van sumar els 3 punts en el seu segon partit de temporada.

L'equip té avui entrenament al Sagnier i ja tornarà als entrenaments pensant en el partit del diumenge vinent (12h) a casa vs. La Pobla.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
18/9/2023
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació