El Primer Equip Femení torna a sumar 3 punts

Tres punts que es queden a casa

Aquest diumenge 8 d'octubre al CEM Julio Méndez ens visitava el Club de Futbol La Granada per enfrontar-se al nostre Primer Equip Femení per a disputar la jornada 5 de la Primera Catalana.

La granada és un equip acabat d'ascendir en la categoria. La temporada passada militaven a segona catalana i van pujar a primera com a segon millor equip de la categoria.

El partit començava a casa de les potablaves, amb un Prat molt ordenat ofensivament tant és així que el primer gol no triga a arribar. En el minut 11 de partit, Cris Morales marcar l'1-0.Després d'aquest gol, el rival intenta buscar sentir-se còmode en el joc que les pratenques els hi presentaven, mentre que les nostres buscaven un segon gol. Després de repetides ocasions, en el minut 44 Lina, després d'una gran jugada conjunta, aconsegueix marcar el 2-0. Acabant així la primera meitat del partit.

Començaven els darrers 45 minuts de partit i les rivals sortien molt concentrades en aconseguir arribar a un empat tenint diverses ocasions, les quals van ser refusades pel nostre bloc ofensiu.

Pràcticament amb el partit acabat, en el minut 89 Valentina aconsegueix marcar el 3-0 sentenciant així la victòria del Primer Equip Femení.

Després d'aquesta victòria, es posicionen vuitenes en la classificació de la Primera Catalana amb un total de 6 puntsTres punts que es queden a casa

Article de:
AE Prat
Data publicació:
9/10/2023
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació