El Prat torna amb un punt agredolç de Vilassar (1-1)

L'equip potablava va dominar per complet la primera part i va ser molt superior al rival. A la segona els de Motoso es van avançar però en una jugada d'estratègia els locals van empatar.

Punt agredolç de l'AE Prat al Xevi Ramon de Vilassar. Sobretot per la gran primera part que van fer els pratencs on van tenir fins a tres clares ocasions per avançar-se al marcador. La primera va arribar en una jugada d'estratègia, que Valentín va rematar per sobre el travesser quan ho tenia tot a favor per fer el 0 a 1. La segona va ser per Padilla, molt actiu durant els primers 45 minuts. Un fort xut del davanter el va rebutjar amb molts problemes Baño i el rebuig no el va poder aprofitar cap company. I la tercera va ser després d'una gran jugada col·lectiva potablava que va acabar amb un rebot d'un defensa del Vilassar que de nou Baño va treure 'in-extremis' quan ja entrava dins de la porteria maresmenca. Per la seva part el Vilassar, amb molts problemes per fer el seu joc també hauria pogut marcar en l'última acció de la primera part en l'única jugada de perill dels d'Alberto Aybar 'Peque'. Amb 0 a 0 al marcador es tancava la primera meitat amb la sensació que l'AE Prat havia perdonat al seu rival.

A la segona part, el Vilassar va millorar i això va fer que els de Motoso no arribessin amb tanta claredat a la porteria contrària. Tot i així Ashot en una jugada individual va superar Batalla i aquest el va agafar per la samarreta cometent penal que va transformar el 'pitxitxi' potablava. Era el minut 62 i l'AE Prat es posava per davant al marcador. El rival sense res a perdre, va pujar files i va pressionar als pratencs que van veure com Mujika treia una primera oportunitat rival. A manca de 10 minuts pel final i en una jugada d'estratègia, Granero va rematar de forma espectacular una centrada i va empatar el partit. A la recta final, tots dos equips van buscar la victòria però no van estar encertats en els metres finals. D'aquesta manera l'AE Prat es manté en novena posició empatat amb el setè i a només tres punts del Play Offs d'ascens. A més, els de Motoso ja sumen cinc jornades sense perdre. Després de tres setmanes, aquest diumenge (12h) els potablava tornaran a jugar al Sagnier. Ho faran davant el cuer de la categoria la UE Rapitenca que toti que ha millorat aquestes últimes jornades no ha pogut abandonar l'última posició de la classificació.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
21/11/2023
Notícies relacionades

L'AE Prat afronta l'anada dels Play Offs, amb màxim il·lusió i respecte pel rival

L'AE Prat femení visita un Terrassa que lluita per la permanència a la categoria