El Prat B visita la UD Parc amb el repte de començar amb bon peu la 1a Catalana

Els nois de Pau Casassa s'enfronten a un rival que acaba de pujar de 2a Catalana i que intentarà complicar les coses als potablava.

El Prat B inicia diumenge la lliga (12h) a la Primera Catalana de futbol, visitant al UD Parc, amb el repte d'iniciar la lliga amb un bon resultat. Un fet que seria important tenint en compte que el projecte del Prat B comença pràcticament de zero i amb nou entrenador, amb l'arribada de Pau Casassa a la banqueta. Els pratencs, intentaran treure un bon resultat contra un rival que ha pujat aquest any i sobretot jugant fora de casa. Una categoria que es presenta molt igualada i en la qual els partits fora de casa poden marcar la sort dels diferents equips a la categoria. Per aquest motiu, començar puntuant al camp del Parc donaria un extra de motivació i consolidaria les bones sensaciones de l'equip a la pretemporada. Un període en el qual els de Pau Casassa han anat de menys a més i han estat capaços de competir contra equips de superior categoria.

Per aquest duel, el Prat B podrà comptar amb la majoria dels jugadors que han estat en dinàmica de primer equip durant la pretemporada. Això dona més opcions al cos tècnic de poder fer un equip potent i que pugui treure un bon resultat en aquesta primera jornada. Els potablava amb el repte de sumar els tres punts, però sense perdre la identitat ni la metodologia que es va implantar a les ordres de Miquel Motoso a la segona volta de la passada temporada. Així doncs, el Prat B debutarà amb la màxima ambició i il·lusió a una categoria, que estarà molt competida i en la que el nivell del grup on es troben els potablava serà un dels més potents de tota la Primera Catalana.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
15/9/2023
Notícies relacionades

Aleix Ruiz, Álex Sánchez i Biel Blanco. Coneix els tres fitxatges de l'AE Prat fins ara

La pretemporada de l'AE Prat, definida

Un mes exacte per a l'inici de la pretemporada

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci