El Prat B no pot tancar la permanència i s'ho jugarà tot a l'última jornada

L'empat davant el Gornal (2-2) deixa al conjunt potablava fora del descens però molt pendent de la resta de rivals directes

Una autèntica llàstima. L'AE Prat B va tenir a tocar la victòria contra el Gornal que li hauria donat la permanència a la Primera Catalana. Els potablava segueixen fora del descens però del 2 a 2 del passat dissabte necessiten el triomf ala darrera jornada de lliga. Els de Pau Casassa visitaran el camp del cuer (dissabte 17:30h) el Morell. I això que el partit contra el Gornal no vacomençar gens bé i els de L'Hospitalet es van avançar només començar el partit. Els pratencs no van caure en un estat nerviós i de precipitació i això els va portar a remuntar el partit bans del descans. Gustavo de penal i Marc Font li van donar la volta al marcador. Luis Gómez va tenir dues accions molt clares per augmentar el marcador abans del descans que haurien deixat el partit pràcticament sentenciat. A la represa, el rival va buscar la porteria i va donar diferents ensurts fins que va aconseguir l'empat quan quedava poc més d'un quart d'hora pel final. Tot i aquest cop, els joves potablava ho van seguir buscant i van tenir dues accions claríssimes a l'afegit que haurien donat el triomf. Primer Gustavo va ser massa generós en una pilota franca per xutar i que va decidir assistir a un company i poc després el juvenil Moli va fallar un mà a mà amb el porter del Gornal que va deixar amb la mel als llavis als de Pau Casassa.

Tot i així el partit va deixar bones sensacions ja que a banda de les ocasions, el Prat B arriba a aquesta última jornada depenent d'ell mateix. Un triomf al camp del Morell els hi donarà la permanència a la Primera Catalana i serà la millor manera d'acomiadar a Luis Gómez, Oriol Cruz i Dani Garcia, tres jugadors que posen punt i final a la seva etapa al filial i que el passat dissabte contra el Gornal ja van viure una jornada molt especial. Segur que tant ells, com la resta de companys, voldran que tots aquests anys defensant la samarreta potablava acabi de la millor manera, i això passa per una victòria de permanència dissabte (17:30h) al camp del Morell.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
14/5/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació