El Prat B no pot sortir de la mala dinàmica i cau contra el Sant Ildefons (3-0)

Per la seva banda el Juvenil A també va perdre en un partit accidentat i molt polèmic contra el Cornellà C

La mala dinàmica del Prat B és una realitat. Els de Pau Cassassa han arribat a l'aturada per Carnestoltes enuna situació gens favorable. Els potablava acumulen tres derrotes en els darrers quatre partits i això ha fet que comencin a mirar cap a la zona baixa de la Primera Catalana. L'última ensopegada va ser el camp del Sant Ildefons, un dels equips més potents de la categoria (3-0). Tot i que es va arribar al descans amb 0 a 0 al marcador, el cert és que l'encert de Pablo sota pals va ser clau per poder tenir aquest marcador. A la represa però, dos gols de Sergio Vacas el segon a manca de cinc minuts pel final van decantar el partit. El tercer i definitiu va arribar a l'afegit am el Prat B buscant desesperadament la porteria contrària. Una derrota que deixa el filial pratenc en desena posició a la classificació amb 22 punts a només dos de l'Atlètic Vilafranca que ocupa posicions de descens. Així doncs, aquesta aturada en el calendari servirà per desconnectar, corregir errors i agafar la benzina necessària per afrontar una tram de lliga a la Primera Catalana en el qual, els de Pau Cassassa hauran de centrar-se primer en l'objectiu de la permanència, abans que pensar en altres fites més ambicioses.

I si dolenta és la ratxa del Prat B a la Primera Catalana encara ho és més, la del Juvenil A que només ha sumat una victòria en els darrers nou partits a la Lliga Preferent. Això ha fet que els d'Héctor Rodríguez s'hagin apropat també de forma perillosa a la zona baixa de la classificació. Tot i que les sensacions durant els enfrontaments no són dolentes, el cert és que per diferents motius els joves jugadors pratencs no estan podent sumar els tres punts. Davant el Cornellà C, l'expulsió de Dani Jiménez a la primera part i dos gols matiners del rival van condicionar el partit. Tot i així els potablava amb molt treball i orgull van poder empatar a la recta final del matx iquan semblava que l'empat seria el resultat definitiu, van arribar els dos darrers gols visitants. Una derrota que ha fet especialment ment dins del vestidor i que per sort podran pair amb temps gràcies a l'aturada de la competició. Quan tornin a competir, els potablava hauran de fer foc nou i començar de zero per acabar la temporada amb la millor classificació possible.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
6/2/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació