El Prat B entra en zona de descens a la Primera Catalana

Derrota (6-0) de les que fan mal pel Prat B al camp del Santfeliuenc, en un partit que va quedar totalment sentenciat a la primera part

El d'aquesta jornada era un partit clau pel Prat B a la Primera Catalana. Els de Pau Casassa visitaven el Municipal Les Grases de Sant Feliu del Llobregat, per enfrontar-se a un rival directe, ja que el Santfeliuenc només tenia 4 punts més que els potablava a la classificació. Tot i ser conscients de la importància del duel, la sortida de vestidors dels joves pratencs no va poder ser pitjor. Minut 2 de partit i primer gol dels locals en un còrner que va rematar pràcticament sense oposició Birahim Fall. A partir d'aquí i amb el marcador en contra, els jugadors del Prat B va tenir diferents ocasions i arribades per empatar i fins i tot per posar-se per davant, però com sempre pass quan perdones ho acabes pagant. En els darrers deu minuts de la primera part, els locals van sentenciar el partit amb tres gols més. Chechi va marcar per partida doble al 35 i al 38 en dues contres executades per l'equip de Juan Romero. En l'última acció de la primera part, Lluís Viñas va marcar el 4 a 0 aprofitant una pilota morta dins de l'àrea petita.

A la represa, el Santfeliuenc va sentenciar el partit definitivament amb dues dianes més. Al minut 53 de nou Fall tornaria a veure porteria i de nou ho faria a la sortida d'un còrner. Amb el Prat B molt tocat, Kyeremeth va anotar el definitiu 6 a 0 amb un gol des del mig del camp aprofitant una mala sortida del porter potablava Santi González. Aquest 6 a 0 significa la quarta derrota consecutiva dels de Pau Casassa a la Primera Catalana, que els fa caure fins a posicions de descens. En concret, el Prat B és catorzè a la classificació i amb l'únic objectiu de trencar aquesta mala dinàmica a la propera jornada, quan rebran al cuer del grup, el CP Sarrià en un duel marcat al calendari dels potablava. La cita serà dissabte (17:15h) al Municipal Sagnier i el club fa una crida per intentar que hi hagi la major presència de gent possible.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
9/4/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació