El Prat B agafa aire amb una victòria vital davant el CP Sarrià (1-0)

Un solitari gol d'Óscar Grela a la primera meitat va donar el triomf als de Pau Casassa i els fa sortir provisionalment de la zona de descens

Segona victòria del Prat B en tota la segona volta i novena de la temporada. Després de quatre derrotes consecutives els potablava van poder tornar a somriure amb una ajustada victòria (1-0) contra el cuer del grup 3 de la Primera Catalana, el CP Sarrià. Els barcelonins van oferir molt poca resistència a la primera part i haurien pogut marxar al vestidor sense opcions. Només la mala sort, amb dos travessers, i la manca d'encert va fer que el Prat B no sentenciés el partit als primers 45 minuts. El gols de Pau Casassa va ser obra d'Óscar Grela que des de la seva incorporació està sent clau en els esquemes del conjunt potablava. Amb tot obert, els nervis per assegurar el triomf van fer que els pratencs no poguessin sentenciar l'enfrontament i això va permetre al CP Sarrià creure en les seves opcions de poder puntuar al Sagnier. Al final però, victòria clau en les aspiracions de permanència del filial potablava, just abansde visitar aquest diumenge (17h) el Vilanova CF, el líder de la categoria però que acumula dues derrotes consecutives.

Com diem, la victòria de dissabte té una importància cabdal en el futur del Prat B a la categoria i més encara després de veure que la majoria dels rivals directes van aconseguir guanyar o puntuar a la passada jornada. Ara, els de Pau Casassa tenen 30 punts, un més que el Gornal, que torna a marcar les posicions de descens. Per la seva banda, UD Parc, Canonja i Sitges amb 31, 32 i 33 punts respectivament es perfilen com els rivals directes dels potablava en la lluita per evitar les quatre últimes places i fins i tot la cinquena, que podria donar també un descens compensat més, en funció de la resta d'equips catalans que baixin de les categories superiors.