El Juvenil A supera al Santboià (2-0) i té mitja permanència a la butxaca

Els gols de Godoy de penal i Bona a la segona part van segellar un triomf important davant el Santboià, que deixa als d'Héctor Rodríguez amb la permanència mig lligada.

El Juvenil A es troba en un gran moment de forma . De les últimes set jornades, els potablava han guanyat 3, han empatat i només han patit una derrota. O el que és el mateix han sumat 12 dels últims 21 punts. Uns números que han permès als joves jugadors pratencs agafar un coixí de sis punts de marge respecte la zona de descens. El darrer triomf va ser el passat diumenge (2-0) davant un Santboià que es trobava per sobre a la classificació però que en tot moment va se sotmès pel domini iel joc d'ubicació dels d'Héctor Rodríguez. Tot i tenir alguna ocasió clara a la primera part, la manca de punteria va fer que el marcador es mogués. A la represa el control, el dominI i les ocasions es van intensificar i fruit d'això va arribar el prime gol i la jugada clau del partit.

Óscar Godoy es va quedar sol davant el porter i un defensa del Santboià li va fer penal en el moment de xutar. L'àrbitre va assenyalar els onze metre i va expulsar el jugador rival en una acció molt protestada per la banqueta visitant. Godoy no va fallar i va marca posant l'1 a 0 al marcador. A partir d'aquí els d'Héctor Rodríguez encara van tenir més control, mirant de no cometre cap errada i aprofitant alguna del rival per sentenciar. Així va arribar el 2 a 0 definitiu. Passada a l'espai per Bona, que no arriba en primera instància, però el jugador potablava va pressionar el porter del Santboià i va acabar robant la pilota i marcant el seu primer gol amb la samarreta pratenca. Un gol que va setenciar el partit i va donar la segona victòria seguida al Juvenil A que se situa amb 31 punts a la Lliga Preferent, amb sis de marge respecte el descens. Un bon moment per visitar el proper dissabte (18:30h) el camp del Santfeliuenc, tercer classificat i que esgotarà les seves últimes opcions d'ascens en aquest compromís.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
9/4/2024
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació