El Juvenil A rep La Floresta amb el repte de sumar quatre victòries seguides

Els d'Héctor Rodríguez s'enfronten dissabte (18:30h) a un altre rival de la zona alta de la classificació amb el repte de seguir la seva escalada a la classificació

Amb la permanència mig lligada a la Preferent Juvenil, l'AE Prat assumeix el repte de quedar el més amunt possible en les cinc jornades que resten de lliga. I la primera oportunitat serà aquest dissabte (18:30h) al Sagnier i davant La Floresta. Un rival que es troba a la zona alta de la classificació i que a la primera volta ja va derrotar als potablava. Els d'Héctor Rodríguez acumulen tres jornades seguides amb victòria i això els ha permès pensar de forma ambiciosa en aquest tram final de lliga. De fet, els pratencs es troben en el millor moment de la temporada ja que mai abans havien assolit tres triomfs seguits. El més important en aquesta bona dinàmica de l'equip potablava és que han estat capaços de guanyar a equips punters, i això els ha fet veure que independentment del rival, poden competir tots els partits que queden.

Ara mateix, la zona de descens queda a sis punts, quan queden quinze en joc. A més, els equips que estan per sota del Juvenil A tenen enfrontaments directes entre ells, amb la qual cosa sembla complicat que els pratencs puguin perdre la categoria. Això sí, una victòria aquest dissabte davant La Floresta deixaria enllestida definitivament la salvació. I aquest ha de ser l'objectiu prioritari dels d'Héctor Rodríguez per la cita de dissabte. A més, en cas de triomf, els potablava continuarien la seva escalada a la classificació i podrien optar fins al cinquè lloc.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
18/4/2024
Notícies relacionades

L'AE Prat afronta l'anada dels Play Offs, amb màxim il·lusió i respecte pel rival

L'AE Prat femení visita un Terrassa que lluita per la permanència a la categoria

Tots els partits del cap de setmana del nostre futbol base potablava

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci