Continua la mala dinàmica del Prat B i el Juvenil A

Els dos equips van tornar a perdre el passat cap de setmana. El Prat B va caure al camp del Sant Just (2-1) mentre que el Juvenil va perdre davant el líder, Amposta (0-2).

Continua la mala dinàmica del Prat B i el Juvenil A a les seves respectives lligues. El filial potablava visitava el camp del Sant Just després d'un seguit de mals resultats i conscients que davant hi havia un dels millors equips de la Primera Catalana i clar candidat a lluitar per l'ascens. El partit es va posar de cara pels homes de Pau Cassassa que es van avançar ben d'hora al marcador gràcies a un gol de Sama només començar. A la primera part el domini va ser clar per part dels pratencs, que fins i tot haurien pogut fer el segon. Com ja ve sent habitual en els darrers compromisos, el cert és que a la segona part les sensacions van canviar radicalment i el joc de l'equip també i això ho va aprofitar el Sant Just per capgirar el marcador. Un penal força dubtós i transformat pels locals a menys de 20 minuts pel final va acabar donant la victòria al Sant Just i allargant la mala dinàmica del Prat B, que haurà de guanyar el proper partit contra el Catllar (16-17 de desembre) sinó es vol apropar a les posicions perilloses de la classificació.

Per la seva part el Juvenil A ja porta quatre derrotes consecutives ala Lliga Preferent, que l'han allunya definitivament de la zona d'ascens directe. Els d'Héctor Rodríguez rebien el líder de grup, l'Amposta i van perdre (0-2). Els potablava van dominar tot el partit i només dues accions a pilota aturada van fer que el rival acabés sumant els tres punts. Malauradament, aquest guió es repeteix en els darrers compromisos del Juvenil A que està tenint poc encert de cara a porteria contrària i en canvi està veient com els rivals necessiten molt poc per marcar. Amb aquesta derrota, els pratencs s'allunyen definitivament de la zona alta de la classificació i buscaran de forma prioritària canviar la seva mala ratxa. La primera oportunitat serà el cap de setmana (16-17 de desembre) visitant al CE Manresa, un equip que es troba en una situació semblant a la classificació de la Preferent Juvenil.

Article de:
Joan Blanch
Data publicació:
5/12/2023
Notícies relacionades

El Manresa serà el rival del Prat a la primera eliminatòria de la Copa Federació